Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Την Κυριακή στην Αθήνα ο Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Την Κυριακή στην Αθήνα ο Ονιεκούρου
Ολυμπιακός: Οι Πρωταθλητές Ελλάδος είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τη μεγάλη μεταγραφή του διεθνή εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (20:00, Mega) τη δεύτερη μάχη κόντρα στη Νέφτσι Μπακού για την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά σε διοικητικό επίπεδο οι Ερυθρόλευκοι κινούνται για την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος. Με τον ποδοσφαιριστή που ήθελε εδώ και δύο χρόνια ο Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο, για να έρθει στην Ελλάδα. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Χένρι Ονιεκούρου.

Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι το πιθανότερο την Κυριακή ο Ονιεκούρου θα βρίσκεται στην Ελλάδα, με σκοπό να περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, να μπουν στο χαρτί όσα έχουν συμφωνηθεί με τους πρωταθλητές Ελλάδος και να υπογράψει τη συμφωνία που θα τον κάνει ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε κάτι πολύ σημαντικό: Ο Ολυμπιακός πρώτα τα βρήκε με τον Ονιεκούρου και μετά προχώρησε στις επαφές με τη Μονακό. Γιατί έχει σημασία αυτό; Διότι η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή χρονολογείται από την περασμένη Παρασκευή, όταν to10.gr αποκάλυψε ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν γερό μπάσιμο για την απόκτησή του. Και όπως επιβεβαιώνεται, τα πράγματα έγιναν ακριβώς έτσι.

Ο Ονιεκούρου συζήτησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις και από τις τρεις μεγάλες τουρκικές ομάδες (Γαλατασαράι, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε) και μάλιστα κατά τι πιο μεγάλες από εκείνη του Ολυμπιακού, αποφάσισε ότι η Ελλάδα και οι Πειραιώτες είναι ο καλύτερος προορισμός για την οικογένειά του και τον ίδιο. Και άναψε με θέρμη το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Μονακό.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του σε μόνιμη βάση τον 24χρονο (05/06/1997) εξτρέμ. Και στο deal που κάνει με τη Μονακό, αυτή είναι η βασική του επιθυμία. Να καταφέρει να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ του για πολλά χρόνια. Κάτι που και ο ίδιος ο παίκτης δείχνει να επιθυμεί. Καθώς θέλει να σταματήσει η διαδικασία του ετήσιου πήγαινε έλα που βιώνει στο Πριγκιπάτο.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Πλέον, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός έκανε δικό του έναν ποδοσφαιριστή που εξ αρχής ήταν ο πρώτος στόχος. Έναν παίκτη που ο Μαρτίνς θεωρεί ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ποιότητα, αλλά και την αποτελεσματικότητα των Πειραιωτών. Προσφέροντας πολύ σημαντικές λύσεις και στο σκοράρισμα. Βλέπετε, δεν είναι απλό να βρίσκεις εξτρέμ με καριέρα 167 συμμετοχές, 62 γκολ και 25 ασίστ…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments