Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με ένα βουνό προβλήματα στο Μπακού για την πρόκριση

Ολυμπιακός: Με ένα βουνό προβλήματα στο Μπακού για την πρόκριση
Ολυμπιακός: Με πάρα πολλές απουσίες βασικών παικτών ταξιδεύει στο Μπακού ο Πρωταθλητής Ελλάδος για το δεύτερο ματς με τη Νέφτσι.

Με στόχο την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions Leauge ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για το δεύτερο ματς κόντρα στη Νέφτσι (28/7, 20:00 MEGA), στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions Leauge. Πρόκειται για τη ρεβάνς του 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το γκολ του Μαντί Καμαρά που εν συνεχεία αποβλήθηκε και πρόσθεσε τον εαυτό του στις πάρα πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστω.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος δεν θα έχουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών. Όπως ενημέρωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς, στην Αθήνα θα παραμείνουν οι Κρίστινσον, Ανδρούτσος Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπου Καμαρά, Μαντί Καμαρά, αλλά και οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Παράλληλα, εκτός από τους παίκτες που ανέφερε ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, εκτός είναι και ο Γιάν Εμβιλά (είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας), ο τιμωρημένος (και τραυματίας) Τικίνιο, αλλά και ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη. Κλείνοντας, ο Μαρτίνς είπε πως εκτός αποστολής θα είναι και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος όμως έτσι κι αλλιώς δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στο Μπακού αποδεκατισμένος για την πρόκριση…

Το ευχάριστο είναι πως στην αποστολή θα βρίσκεται τόσο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Ουσεϊνού Μπα, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσουν βασικοί. Μια πρόβλεψη για πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: (3-4-4) Τζολάκης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Σισέ, Λαλά (αριστερό μπακ!), Βρουσάι (δεξί μπακ!), Κουντέ, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments