Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτος και με σβηστές μηχανές στον τελικό ο Ντούσκος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτος και με σβηστές μηχανές στον τελικό ο Ντούσκος
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτος και με σβηστές μηχανές στον τελικό ο Ντούσκος . Έκανε απίστευτη κούρσα και κατέπληξε όσους παρακολουθούσαν,
Μεγάλη προσπάθεια από τον Στέφανο Ντούσκο , που του «πάνε» οι Ολυμπιακοί Αγώνες, με τον Έλληνα πρωταθλητή να παίρνει και μάλιστα ως πρώτος την πρόκριση για τον τελικό του μονού σκιφ ανδρών. Πήρε από την αρχή το προβάδισμα, το κράτησε ως το τέλος και με τον καλύτερο χρόνο και από τους δύο ημιτελικούς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του μονού σκιφ ανδρών. Ο λόγος για τον Στέφανο Ντούσκο, με τον Γιαννιώτη κωπηλάτη να είναι εξαιρετικός στον δεύτερο ημιτελικό κατακτώντας την πρώτη θέση με 6:41.61, ένας χρόνος που ξαναλέμε πως ήταν ο καλύτερος και από τις δύο σειρές των ημιτελικών. Στην δεύτερη θέση που έδωσε την πρόκριση στον τελικό ήταν ο Δανός, Σβέρι Νίλσεν με 6:44.00, ενώ τρίτος ήταν ο Ρώσος, Αλεξάντερ Βιαζόβκιν με 6:44.56.

Ο Στέφανος Ντούσκος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την μεγάλη του εμφάνιση στον ημιτελικό του μονού σκιφ και την πρόκριση ως πρώτος στον τελικό, λέγοντας πως ήταν μια από τις καλύτερες κούρσες της καριέρας του.

Εκπληκτικός ήταν ο Στέφανος Ντούσκος στον ημιτελικό του μονού σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα πρωταθλητή όχι απλά να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό, αλλά να το κάνει και με την πρώτη θέση και από τους δύο ημιτελικούς. Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής μιλώντας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα:

«Έκανα μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου. Έτσι ήταν σχεδιασμένο, έτσι βγήκε.Το πρώτο μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το ήθελα πάρα πολύ. Τώρα θέλω να διεκδικήσω ένα μετάλλιο και θα το παλέψω. Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν δίπλα μου. Την οικογένειά μου, την εθνική ομάδα, τον έφορο εθνικών ομάδων Βασίλη Πολύμερο, τον προπονητή μου Τζιάνι Ποστιλιόνε που με βοήθησε και με έφτασε εδώ που με έφτασε, την Ομοσπονδία, τον σύλλογο μου, τον ΝΟ Ιωαννίνων που δε θα είχα ξεκινήσει την ενασχόληση με την κωπηλασία αν δεν ήταν αυτός, τον γιατρό και τον χορηγό μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments