Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επέστρεψε και επίσημα στην Basket League

Ολυμπιακός: Επέστρεψε και επίσημα στην Basket League
Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι μετά από την απόφαση της ΕΣΑΚΕ επιστρέφουν δυναμικά στην Basket League.
Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι μετά από την απόφαση της ΕΣΑΚΕ επιστρέφουν δυναμικά στην Basket League.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει τον φάκελο του για την επαναφορά του στην Basket League. Ο φάκελος τον οποίο είχαν καταθέσει οι Πειραιώτες ήταν πλήρης και έτσι, όπως αναμενόταν, εγκρίθηκε η παρουσία τους στην Α1 μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι έπειτα από δυο χρόνια απουσίας από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ επιστρέφουν στην πρώτη κατηγορία της Basket League μετά την επιτυχή εξέταση του φακέλου που κατέθεσε η ομάδα από την ΕΣΑΚΕ.

Εξασφάλισαν την άνοδο μέσα από τα πλέι οφ

Οι Πειραιώτες πήραν την άνοδο από την Α2 όπου βρίσκονταν μέσα από τα πλέι-οφ, ενώ προ ημερών βρέθηκαν στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ πρώτη φορά μετά την απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, με τον Χρήστο Λεπενιώτη να είναι εκείνος που βρέθηκε εκεί ως εκπρόσωπος των Πειραιωτών απλώς για να παρακολουθήσει το συμβούλιο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέθεσε τον απαραίτητο φάκελο στον ΕΣΑΚΕ για τη μεγάλη επιστροφή στην Basket League. Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά της ερυθρόλευκης ΚΑΕ δεν σχολιάζουν το παραμικρό σχετικά με το σημερινό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Εντελώς διαφορετικά τα πράγματα

Οι Ερυθρόλευκοι, εφόσον επιστρέψουν, θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με πριν από δυο χρόνια, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να έχουν πετύχει το στόχο τους με την ιστορική απόφαση το 2019.

Βέβαια, για την τελική απόφαση των προέδρων του Ολυμπιακού θα παίξουν ρόλο οι αλλαγές που θα υπάρξουν προσεχώς στο ελληνικό μπάσκετ και πρωτίστως μετά τις εκλογές της ΕΟΚ, εφόσον αυτές διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments