Αθλητισμός

Τζακ Γουίλσιρ: Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο παίκτης

Τζακ Γουίλσιρ: Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο παίκτης
Τζακ Γουίλσιρ: Δημοσίευμα στην Βραζιλία αναφέρει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 28χρονο παίκτη που έχει μείνει χωρίς συμβόλαιο.

Δημοσίευμα στην Βραζιλία γνωστοποιεί συζητήσεις της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον Τζακ Γουίλσιρ. Τη δεδομένη στιγμή, προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ αποτελεί η απόκτηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, ο οποίος όπως τονίζουν οι Άραβες έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Χιλάλ.

Πιο συγκεκριμένα, το όνομα του 29χρονου πρώην άσου της Άρσεναλ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ είχε απασχολήσει τους «ασπρόμαυρους» στο παρελθόν, χωρίς όμως η υπόθεση να προχωρά. Ο Γουίλσιρ, που είναι σε συζητήσεις με την Ντέρμπι Κάουντι του Γουέιν Ρούνεϊ βρίσκεται όντως στη λίστα του ΠΑΟΚ μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές.

Το δημοσίευμα Βραζιλιάνου Δημοσιογράφου

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Γκονζάλο Ντίας, με δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter: “Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε επαφές με τον Τζακ Γουίλσιρ που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος” έγραψε.

Οι εξελίξεις θα δείξουν αν οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι πραγματικές ή ετεροχρονισμένες και αφορούν στο προηγούμενο ενδιαφέρον του Δικεφάλου.

Όπως και να έχει ο πρώην μέσος της Άρσεναλ μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Γουέστ Χαμ αγωνίστηκε για 6 μήνες στην Μπόρνμουθ με την οποία έκανε 17 εμφανίσεις με 2 γκολ και μια ασίστ και μετά από έξι μήνες έμεινε και πάλι ελεύθερος.

Το who is who

Ο Τζακ Γουίλσιρ  είναι Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν ως μέσος για τη ΑΦΚ Μπόρνμουθ. Από το 2008 έως το 2018 ήταν παίκτης της Άρσεναλ και έπαιξε ως δανεικός στην Μπόλτον και στην Μπόρνμουθ.  Με την Άρσεναλ κατέκτησε δύο Κύπελλα Αγγλίας (2014 και 2015) και ένα Κομιούνιτι Σιλντ (2014).

Επίσης, τη σεζόν 2010-2011 ανακηρύχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ και επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα. Στην Εθνική Αγγλίας παίζει από το 2010 και έχει συμμετάσχει στο Μουντιάλ του 2014 και στο Euro του 2016. Πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ το 2015 στον αγώνα με τη Σλοβενία για τα προκριματικά του Euro του 2016.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments