Πολιτική

Πόθεν έσχες Βαρουφάκη: Αυτά είναι τα εισοδήματα που δήλωσε

Πόθεν έσχες Βαρουφάκη: Αυτά είναι τα εισοδήματα που δήλωσε
Πόθεν έσχες Βαρουφάκη: Στη δημοσιότητα δόθηκε και το πόθεν έσχες του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 κ. Γιάνη Βαρουφάκη, για τις δηλώσεις που αφορούν το πόθεν έσχες του 2020.

Στη δημοσιότητα δόθηκε και το πόθεν έσχες του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 κ. Γιάνη Βαρουφάκη, για τις δηλώσεις που αφορούν το πόθεν έσχες του 2020.

Πόθεν έσχες Βαρουφάκη: Τι δήλωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25

Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε καταθέσεις σε τράπεζες της Ελλάδας και της Ελβετίας συνολικού ύψους 141.991 ευρώ. Η σύζυγός του δηλώνει εισόδημα 1.104 ευρώ. Ο κ. Βαρουφάκης διαθέτει 2 αυτοκίνητα και 3 δίκυκλα, ενώ η σύζυγός του 1 αυτοκίνητο και 2 δίκυκλα. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ2 5 έχει ένα ανοιχτό επαγγελματικό δάνειο 11.299 ευρώ, μια μονοκατοικία στη Σκάλα Ωροπού και δύο βοσκοτόπια στην Ανατολική Αττική.

Η κ. Στράτου έχει στο όνομά της δύο μονοκατοικίες στην Αίγινα, ένα διαμέρισμα στην Αθήνα και πέντε βοσκοτόπια σε Αθήνα και Αίγινα.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ

Ποιο έτος αφορούν οι δηλώσεις

Οι Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης αφορούν το 2020 (χρήση 2019). Οι δηλώσεις εμπεριέχουν τα στοιχεία για τα έσοδα από κάθε πηγή που αποκτήθηκε κατά το προηγούμενο φορολογικό έτος, τη μίσθωση θυρίδων σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα, καταθέσεις σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα, ακίνητα και εμπράγματα δικαιώματα επί αυτών, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, κάθε χρήσης οχήματα, πλωτά και εναέρια μέσα, συμμετοχές σε κάθε είδους επιχείρηση, καθώς και δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές. Πόθεν έσχες Βαρουφάκη

Δείτε τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών

Δείτε εδώ τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δείτε εδώ τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, Δείτε εδώ τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά, Δείτε εδώ τη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα, Δείτε εδώ τη δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου, Δείτε εδώ τη δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη.

Δείτε αναλυτικά όλα τα πόθεν έσχες ΕΔΩ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments