Πολιτική

Πόθεν έσχες Τσίπρα: Αυτά είναι τα εισοδήματα στη δήλωση του 2019

Πόθεν έσχες Τσίπρα: Αυτά είναι τα εισοδήματα στη δήλωση του 2019
Πόθεν έσχες Τσίπρα: Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, μαζί με τις υπόλοιπες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών , βουλευτών, ευρωβουλευτών, Περιφερειαρχών και Δημάρχων της χώρας.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, μαζί με τις υπόλοιπες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών , βουλευτών, ευρωβουλευτών, Περιφερειαρχών και Δημάρχων της χώρας.

Τι δήλωσε στο πόθεν έσχες ο Αλέξης Τσίπρας

Για το 2019 δήλωσε εισοδήματα ύψους 32.961,68 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και αποζημίωση πρωθυπουργού ενώ η σύντροφός του κ. Μπέτυ Μπαζιάνα δήλωσε 19.355,78 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες.

Δείτε τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ΕΔΩ

Τι δήλωσαν πέρυσι Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα

Ο πρόεδρος του Σύριζα Αλέξης Τσίπρας δήλωσε για το έτος χρήσης 2018 εισοδήματα ύψους 33.909,24 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και αποζημίωση πρωθυπουργού και 1.125 ευρώ από ακίνητα. Η κα Μπέτυ Μπαζιάνα δήλωσε από μισθωτές υπηρεσίες 19.654 ευρώ. Η κυρία Μπαζιάνα διατηρεί την τραπεζική θυρίδα που άνοιξε το 2013 στην Εθνική Τράπεζα. Οι καταθέσεις του κ. Τσίπρα, ανέρχονται σε 41.163 ευρώ, ενώ η σύντροφός του σχεδόν 28.000 ευρώ ενώ μαζί με τον γιο τους Φοίβο – Παύλο διαθέτουν άλλα 45.207 ευρώ. Όσον αφορά τα ακίνητα, ο κ. Αλέξης Τσίπρας δηλώνει ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος στην Κυψέλη και η κα Μπαζιάνα ένα οικόπεδο στην Αρτέμιδα. Ο κ. Τσίπρας διαθέτει μια μοτοσικλέτα ενώ η σύντροφός του ένα αυτοκίνητο.

Τσίπρας αγρότες

Ποιο έτος αφορούν οι δηλώσεις

Οι Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης αφορούν το 2020 (χρήση 2019). Οι δηλώσεις εμπεριέχουν τα στοιχεία για τα έσοδα από κάθε πηγή που αποκτήθηκε κατά το προηγούμενο φορολογικό έτος, τη μίσθωση θυρίδων σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα, καταθέσεις σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα, ακίνητα και εμπράγματα δικαιώματα επί αυτών, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, κάθε χρήσης οχήματα, πλωτά και εναέρια μέσα, συμμετοχές σε κάθε είδους επιχείρηση, καθώς και δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments