Ελλάδα

Ηράκλειο: Φριχτό τροχαίο με φορτηγό που παρέσυρε και διαμέλισε 85χρονη

Ηράκλειο: Φριχτό τροχαίο με φορτηγό που παρέσυρε και διαμέλισε 85χρονη
Ηράκλειο: Φριχτό θάνατο βρήκε μια 85χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης όταν παρασύρθηκε από φορτηγό.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 11:30 περίπου το πρωί της Παρασκευής στον κεντρικό δρόμο των Βουτών. Η άτυχη 85χρονη σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε διαμελισμένη στο οδόστρωμα. Μπροστά στο φρικτό θέαμα βρέθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στην περιοχή ωστόσο ήταν πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα.

Νεκρός μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο στα Χανιά

Λίγα 24ωρα μετά το θάνατο του 26χρνου μοτοσυκλετιστή στο Ηράκλειο, νέο δυστύχημα με μηχανή σημειώθηκε αυτή τη φορά στα Χανιά με θύμα 18χρονο. Συγκριμένα η μηχανή που οδηγούσε ο 18χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο ύψος των Μουρνιών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο 18χρονο χωρίς ζωτικά σημεία και δυστυχώς για τον άτυχο οδηγό ήταν ήδη αργά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το δεύτερο δυστύχημα με νέο οδηγό στην Κρήτη μέσα σε μια εβδομάδα, καθώς το νησί δεν πρόλαβε να θρηνήσει για τον χαμό του 26χρονου στο Ηράκλειο και βυθίζεται και πάλι στο πένθος για έναν ακόμα νέο άνθρωπο που ”έσβησε” στα Χανιά.

Ηράκλειο

Ένας 18χρονος μοτοσυκλετιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη, όταν το μηχανάκι του συγκρούστηκε με ΙΧ και «σφήνωσε» κάτω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να «συρθεί» για αρκετά μέτρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης, όταν στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου, στο ύψος του καταστήματος «Μετρό», η μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, που οδηγούσε ένας 18χρονος Χανιώτης, συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος.

Όπως φαίνεται και από τις φωτο των οχημάτων, που δημοσιεύει η τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr η σύγκρουση ήταν μετωπική με αποτέλεσμα το μηχανάκι να «σφηνώσει» κάτω από το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και – όπως φαίνεται και από τα ίχνη στον δρόμο – να συρθεί για αρκετά μέτρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments