Αθλητισμός

Τζακ Γκρίλις: Πρόταση μαμούθ από την Μάντσεστερ Σίτι

Τζακ Γκρίλις: Πρόταση μαμούθ από την Μάντσεστερ Σίτι
Τζακ Γκρίλις: Στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων της Premier League βρίσκεται ο διεθνής μέσος της Άστον Βίλα, με την Μάνσεστερ Σίτι να κάνει μία κίνηση ματ.

Ο Τζακ Γκρίλις βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των μεγάλων ομάδων της Premier League, την ίδια ώρα που η μεταγραφική περίοδο φτάνει στο τέλος της. Ήδη η Μάντσεστερ Σίτι του έκανε μία μεγάλη πρόταση προκειμένου να καταφέρει να τον κάνει να συμφωνήσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι κινούνται για την απόκτηση του 24χρονου διεθνή μέσου από την Αστον Βίλα, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο κοντά στην απόκτηση του και είναι έτοιμη ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του. Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα του Γκρίλις να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα, αλλά έχει ορίσει την τιμή πώλησης του πάνω από τα 100 εκατ. λίρες.

H πρόταση της ομάδας του Πέπ Γκουαρντιόλα

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «The Telegraph» η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του και προσφέρει αυτό το ποσό για τον διεθνή μέσο της Αστον Βίλα, σπάζοντας όλα τα μεταγραφικά ρεκόρ της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των μεταγραφών Αγγλων παικτών! Να σημειωθεί πως ο Γκρίλις ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ έως το καλοκαίρι του 2025 και την περασμένη σεζόν σε 22 συμμετοχές στην Premier League είχε 6 γκολ και 12 ασίστ.

Το who is who

Ο Τζακ Γκρίλις (Jack Grealish, 10 Σεπτεμβρίου 1995) είναι Άγγλος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος ή επιθετικός μέσος για λογαριασμό της Άστον Βίλα και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Είναι γνωστός για την ντρίπλα και το τρέξιμό του.

Ο Γκρίλις εντάχθηκε στην Άστον Βίλα σε ηλικία 6 ετών και πραγματοποίησε την πρώτη συμμετοχή του με τον σύλλογο τον Μάιο του 2014, μετά από δανεισμό στη Νοτς Κάουντι. Με την Άστον Βίλα έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2015 και του Λιγκ Καπ το 2020, χωρίς να τα κατακτήσει. Τη σαιζόν 2018-19 εντάχθηκε στην ομάδα της χρονιάς για τη Τσάμπιονσιπ και τη σαιζόν 2019-2020 παίκτης της χρονιάς για την Άστον Βίλα.

Ο Γκρίλις μπορούσε να εκπροσωπήσει τόσο την Αγγλία όσο και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας σε διεθνές επίπεδο. Σε επίπεδο Κ-21 αγωνίστηκε για την Ιρλανδία, αλλά τον Απρίλιο του 2016 αποφάσισε να αγωνιστεί για την Αγγλία. Κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική αντρών το 2020 και έχει πραγματοποιήσει 5 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments