Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [31/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [31/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου.

Κριός

Μια ρομαντική σχέση, πρέπει να σταθμίζεται ειλικρινά και προσεκτικά. Έτσι, πριν πεις ή κάνεις κάτι βιαστικά για το οποίο μπορεί να μετανιώσεις, σκέψου πόσο άστοχα ή υπερβολικά είναι αυτά που λες ή κάνεις. Αν θεωρείς πως είναι απαραίτητο, αποσυνδέσου για να μπορέσεις να μεταφέρεις το μήνυμά σου σωστά και ξεκάθαρα. Μπορεί να είναι από εκείνες τις στιγμές, που μια συγνώμη να μην αρκεί για να πάρει πίσω κάποια άστοχα λόγια ή να θεραπεύσει μια πληγωμένη καρδιά.

Ταύρος

Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου, την ερωτική εξέλιξη του δεσμού σου. Όμως σκέψεις που αφορούν την εμβάθυνση ενός δεσμού, διατηρούν την παθιασμένη πρόοδο στα πεδία της φαντασίας σου. Για να βιώσεις και να αγκαλιάσεις κάτι γλυκό που προσφέρεται τώρα, θα πρέπει να γίνεις πιο ευάλωτη και πιθανώς να δείξεις λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη στο ταίρι σου. Με λίγη προσπάθεια, θα δεις πώς δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται!

Δίδυμος

Η Σελήνη ενθαρρύνει την απομόνωση και τη μοναξιά, παρέχοντας μια ιδανική στιγμή για να σκεφτείς ένα ρομαντικό δίλημμα. Αυτό το χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να δαπανηθεί καλά αν σκεφτείς μια ρεαλιστική προοπτική για την αγάπη και την οικειότητα. Θα μπορούσες επίσης να δεις όσα προσφέρεις στην εκκολαπτόμενη ή υπάρχουσα σχέση σου – και ίσως να έχεις μια ή δύο νέες ιδέες ακόμη!

Καρκίνος

Μπορεί να συζητήσεις κάτι με τον εραστή ή το σύντροφο σου, για να νιώσεις σίγουρη πως συμφωνεί μαζί σου και στη συνέχεια να ανακαλύψεις πως υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να συζητηθούν και να διευκρινιστούν. Οι υποθέσεις θα δημιουργήσουν μόνο επιπλοκές, γι’ αυτό άφησε τη συζήτηση να κυλήσει. Ο εραστής σου μπορεί να μην μοιράζεται τις φιλοδοξίες σου – ρομαντικές ή άλλες – αλλά η ενθάρρυνση της αμοιβαίας φροντίδας και κατανόησης θα φέρει την υποστήριξη που απαιτείται….. και από τις δύο πλευρές.

Λέων

Μπορεί να συμβούν περισσότερες από μία αλλαγές στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Ό, τι αλλάζει θα απαιτήσει να εγκαταλείψεις μια συγκεκριμένη ζώνη άνεσης, να ενδιαφερθείς περισσότερο για τις ανάγκες του εραστή σου…. ή και τα δύο. Όμως, στοργή και θαλπωρή, δεν σημαίνει να αλλάξεις το παραμικρό από τον αυθεντικό εαυτό σου για να ευχαριστήσεις κάποιον άλλο. Αυτό να το θυμάσαι.

Παρθένος

Θα νιώσεις ευλογημένη, λόγω μιας άφθονης συναισθηματικής ενέργειας. Σύντομα όμως μπορεί να εξαντληθεί, υπενθυμίζοντάς σου να εστιάσεις στις ανάγκες σου. Έτσι, η αντικατάσταση οποιασδήποτε έντονης ενέργειας με λίγο περισσότερη ευγένεια, αγάπη και φροντίδα ωφελεί τόσο εσένα όσο και το αντικείμενο του πόθου σου. Υπάρχει χρόνος και τόπος για να μοιραστείτε το καυτό πάθος με το ταίρι σου, όπως και οι κατάλληλες χρονικές στιγμές για να δείξεις την ευαίσθητη πλευρά σου. Προσπάθησε να τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου!

Ζυγός

Ένα νέο κεφάλαιο σε περιμένει στα ερωτικά σου, γι’ αυτό να είσαι πρόθυμη να αλλάξεις το παθιασμένο καθεστώς που επικρατεί τώρα και να αναζωογονήσεις τη σχέση σου ή την ερωτική σου ζωή. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, τα ερωτικά σου όνειρα δεν πρέπει να παραμένουν πάντα στη σφαίρα της φαντασίας. Έχεις την υπέροχη κοσμική υποστήριξη για να δεις τι μπορεί να φέρει, μια προσπάθεια που βασίζεται στην πίστη. Ήρθε η ώρα να τα δώσεις όλα, στο όνομα της αγάπης!

Σκορπιός

Ένα απογοητευτικό ή κουραστικό μοτίβο στην ερωτική σου ζωή μπορεί να ξεπεραστεί με κάποια προσπάθεια από μεριάς σου, αν το πιστέψεις. Αλλά η ενεργοποίηση ενός σέξι αυθορμητισμού με άλλους τρόπους μπορεί να απαιτεί συμβουλές ενός έμπιστου φίλου. Αν ακούσεις αυτά που έχει να πει για ό, τι έχει γίνει κουραστικό ή μηχανικό στο δεσμό σου, θα σου προσφέρει τη φώτιση ή την έμπνευση που χρειάζεσαι. 

Τοξότης

Ο καθορισμός των φιλόδοξων ερωτικών σου σχεδίων είναι καλός, αλλά αν η καρδιά σου δεν τα υποστηρίζει, σύντομα θα ξεθωριάσουν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, τι θέλεις να αποκαλύψεις στον εραστή σου, σχετικά με αυτό που επιθυμείς να ζήσεις συναισθηματικά και σωματικά. Λίγη ευπάθεια και περισσότερο άνοιγμα από πλευράς σου για να αναφέρεις τις ανάγκες σου, μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται για να μετατρέψεις τουλάχιστον ένα όραμά σου σε κάτι πραγματικό. 

Αιγόκερως

Ο εραστής σου θα μπορούσε να κάνει μια αλλαγή με κάποιο τρόπο τώρα. Όμως είναι σημαντικό να την υποστηρίξεις και να την αγκαλιάσεις… και να μην την αμφισβητήσεις. Αυτός που αγαπάς, αλλάζει για τον εαυτό του ή για τις προσωπικές του περιστάσεις κάτι που σε μπερδεύει. Όμως δε σημαίνει πως το κάνει με λάθος τρόπο. Υπενθύμισε στον εαυτό σου πως η απόφασή του, πιθανώς δεν ήταν εύκολο να ληφθεί και πως η υποστήριξή σου, σημαίνει όλο τον κόσμο γι’ αυτόν!

Υδροχόος

Η βελτίωση της ερωτικής σου ζωής γενικά ή της σχέσης σου ειδικότερα, σημαίνει πως είσαι σε θέση να εκτιμήσεις τι είναι καλό και τι πρέπει να αλλάξει. Η μετατροπή ενός ρομαντικού οράματος σε κάτι πραγματικό απαιτεί να αποδεχτείς αυτό που πρέπει να αλλάξει ή να απελευθερωθεί για να πετύχεις την παθιασμένη πρόοδο που επιθυμείς. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως ο χώρος που απελευθερώνεις – συναισθηματικός ή φυσικός- δημιουργεί χώρο και για κάτι καλύτερο.

Ιχθύς

Ίσως χρειαστεί να κάνεις μια διάκριση μεταξύ του να νιώθεις παθιασμένα εμπνευσμένη και του να υποκύπτεις σε μια επιζήμια πίεση στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί η πίεση να σε ωθεί να προσπαθήσεις για την τελειότητα και είναι απίθανο να επιτευχθεί. Γι’ αυτό δες καλύτερα πώς η υιοθέτηση μιας ευέλικτης και αυθόρμητης προσέγγισης στα ερωτικά σου, τα κάνει όλα πολύ πιο διαχειρίσιμα και διασκεδαστικά. Απαγκιστρώσου από ό, τι σε κάνει να πιστεύεις πως είναι απαραίτητο να προβείς σε περιττές προσπάθειες, στο όνομα της αγάπης τώρα. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments