Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Επεισόδιο στις φυλακές με τη σύζυγό του

Πέτρος Φιλιππίδης: Επεισόδιο στις φυλακές με τη σύζυγό του
Πέτρος Φιλιππίδης: Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού τον επισκέφθηκε στις Φυλακές Τρίπολης με το κλίμα ανάμεσα τους να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο.

Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου, συναντήθηκαν σήμερα στις Φυλακές Τρίπολής. Το κλίμα μεταξύ του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο μετά την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού και την μεταφορά του στις φυλακές.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε να αγγίξει την σύζυγο του, όμως οι φύλακες το απαγόρεψαν. Ο λόγος είναι ότι στις φυλακές οι κρατούμενοι δεν επιτρέπεται να αγγίζουν τους επισκέπτες. Έτσι ο ηθοποιός αντέδρασε έντονα επειδή δεν τον άφηναν να αγγίξει τη σύζυγό του με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο. Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν άφηνε την Ελπίδα Νίνου να φύγει και ο σωφρονιστικός υπάλληλος ενημέρωσε πως έπρεπε ν΄αποχωρήσει. Πέτρος Φιλιππίδης

Ποιοι είναι έγκλειστοι στις φυλακές Τρίπολης

Ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, έχει εγκληματιστεί πλήρως και είναι ήρεμος, ενώ σύμφωνα με το newsit είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς “είναι πολύ καλά για αυτόν”.

Έγκλειστοι που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα (βιασμοί, παιδεραστία, σεξουαλική παρενόχληση κλπ), κρατούνται στις φυλακές της Τρίπολης. Πρόκειται για ένα σωφρονιστικό κατάστημα, όπου δεν υπάρχουν τα γνωστά κελιά των 3-4 ατόμων, αλλά χώροι όπου κρατούνται 18 – 20 κρατούμενοι μαζί.

Συνολικά, στις φυλακές της Τρίπολης εκτίουν την ποινή τους 110 άτομα. Μεταξύ αυτών, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, ο ιερέας από τη Μάνη, που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του, ο «παιδεραστής με το βαν», ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ κατά συγχώνευση και συνελήφθη το 2015 επ’ αυτοφώρω, όταν επιβίβαζε 13χρονο στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του για να το αποπλανήσει, και ο «δράκος του Αμαρουσίου» που κρίθηκε πρωτόδικα ομόφωνα ένοχος για έξι απόπειρες βιασμού γυναικών στο Μαρούσι χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά. Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκαριστική η εικόνα του στις φυλακές

Την ώρα που ακόμα μία καταγγελία σε βάρος του – η οποία έκανε μερικές ώρες πριν την εμφάνισή της – μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ο πάλαι ποτέ ισχυρός θεατράνθρωπος φέρεται σύμφωνα με μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, αρνούμενος να προαυλιστεί ακόμα και να μιλήσει σε άλλους.

Πιο συγκεκριμένα, δεν μιλά ούτε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, παρά μόνο διαβάζει ένα βιβλίο που του δόθηκε και ψελλίζει ακαταλαβίστικες φράσεις. Πρόκειται σίγουρα για μη αναμενόμενη συμπεριφορά, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτή δεν κρίνεται από τους αρμοδίους ως «ανησυχητική».

Πέτρος Φιλιππίδης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments