Lifestyle

Βανδή – Κοκκίνου: Αναστάτωσαν την Κύπρο με τις πόζες τους

Βανδή – Κοκκίνου: Αναστάτωσαν την Κύπρο με τις πόζες τους
Βανδή - Κοκκίνου: Η μία μετά την άλλη εγκαταλείπουν την Αθήνα οι celebrities, προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους στους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας.

Δύο από αυτές, είναι και η Έλλη Κοκκίνου και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίες βρίσκονται αυτή την περίοδο στο νησί της Κύπρου. Βανδή - Κοκκίνου

Στην Κύπρο με μπικίνι η Βανδή με την Κοκκίνου

Για επαγγελματικούς λόγους βρίσκονται στην Κύπρο η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου. Η Δέσποινα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο του νησιού με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ενώ η Έλλη τραγουδάει σε άλλο μαγαζί μαζί με τον Λούκα Γιώρκα. Βανδή - Κοκκίνου

Τα μεσημέρια, ωστόσο, οι δύο celebrities δεν έχουν δουλειά, οπότε βρήκαν… την ευκαιρία να τα πουν και όχι μόνο.

Δέσποινα και Έλλη απόλαυσαν σήμερα το μεσημέρι το μπάνιο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου και φόρεσαν τα καυτά μπικίνι τους αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο ωραία κορμιά διαθέτουν παρά την ηλικία τους. Πραγματικά εντυπωσιακές παρουσίες!

Βανδή - Κοκκίνου

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Βανδή μετά τον χωρισμό

Πριν μερικές εβδομάδες η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε τη λύση του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια. Η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει απολύτως καμία δήλωση για την αλλαγή αυτή στη ζωή της, όμως προχώρησε σε μια άλλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Πιο αναλυτικά, η Δέσποινα άλλαξε τα μαλλιά της βάζοντας – προφανώς – extensions, αφού μάκρυναν πολύ, ενώ τα άνοιξε αρκετά αποκτώντας πια ένα μελί – ξανθό χρώμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments