Lifestyle

Μέλπω Κωστή: Το πανέμορφο σώμα της ηθοποιού

Μέλπω Κωστή: Το πανέμορφο σώμα της ηθοποιού
Μέλπω Κωστή: Η δημοφιλής Ελληνίδα ηθοποιός διαθέτει ένα πανέμορφο σώμα παρά την ηλικία της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες όπου μας επιδεικνύει την υπέροχη σιλουέτα της.

Μπορεί η Μέλπω Κωστή να είναι πλέον 65 χρονών αλλά έχει κορμί «λαμπάδα»!

Η ηθοποιός προσέχει πολύ τη διατροφή της και κάνει καθημερινά γυμναστική και αυτό φαίνεται…

Η ίδια δημοσίευσε αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι και «κολλήσαμε» με τις φωτογραφίες της!

Ο λόγος για την Μέλπω Κωστή που πόζαρε στην παραλία με μπικίνι και δημοσίευσε φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πάθαμε πλάκα με το κορμί της!

Δείτε την και εσείς και θα εκπλαγείτε με τις φωτογραφίες της με μπικίνι στην παρακάτω gallery!

Μέλπω Κωστή

Μέλπω Κωστή: Λίγα λόγια για την ίδια

Γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και βοηθητική ηθοποιός σε διαφημιστικά τηλεοπτικά σποτ. Μέλπω Κωστή

Τη σεζόν 1993-1994, κι ενώ συνέχιζε να παίζει σε διάφορες διαφημίσεις, ανέλαβε την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής Χωρίς Ανάσα στην ΕΤ2. Την ίδια κιόλας περίοδο δέχτηκε πρόταση από τον σκηνοθέτη Νίκο Φώσκολο για ένα μικρό ρόλο στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1 Καλημέρα Ζωή. Αμέσως μετά την παρουσία της στην καθημερινή σειρά της προτάθηκε πρωταγωνιστικός ρόλος για την κωμική σειρά του ANT1 Της Ελλάδος τα παιδιά, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου. Ακολούθησε ένα μικρός ρόλος στη δραματική σειρά Πάθος ενώ μετά την πρώτη της αυτή επαφή με την υποκριτική αποφάσισε να σπουδάσει ηθοποιός. Ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου ενώ ακολούθησαν περαιτέρω σπουδές στη Δραματική Σχολή της Μαίρης Βογιατζή Τράγκα.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή της ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική ως επαγγελματίας ηθοποιός σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο. Το 1997 έπαιξε στην ταινία μικρού μήκους Σχέσεις ενώ συνεργάστηκε και πάλι με τον Νίκο Φώσκολο στη δραματική σειρά Εις Θάνατον. Ακολούθησαν έκτακτες εμφανίσεις στις σειρές Ιερή ΟικογένειαΔιπλανή Πόρτα και Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή. Μέλπω Κωστή

Μετά το 2000

Τη σεζόν 1999-2000 έπαιξε στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Σύνορα Αγάπης. Από το 2000 μέχρι το 2002 εμφανιζόταν στη σειρά Περί Ανέμων και Υδάτων υποδυόμενη τη Μαρία. Τη σεζόν 2001-2002 συμμετείχε στην αισθηματική σειρά Όσο υπάρχει αγάπη. Ακολούθησαν διάφοροι ρόλοι στις σειρές Η ΝταντάΦιλί ζωήςΟι Στάβλοι της Εριέτας ΖαΐμηΜυστικά και Λάθη και Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Τη σεζόν 2004-2005 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύο τηλεοπτικές σειρές. Από τη μία υποδυόταν την διευθύντρια περιοδικού Κατερίνα στη ρομαντική κομεντί Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ στο Mega Channel ενώ ταυτόχρονα είχε το ρόλο της Μάρθας στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Μη μου λες αντίο. Μέσα στα επόμενα χρόνια συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο στη σειρά αυτοτελών επεισοδίων 10η εντολή, ενώ έπαιξε στις ιστορίες των σειρών Το Κόκκινο Δωμάτιο και Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα. Μέλπω Κωστή

Τη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του ANT1 Έρωτας έχοντας το ρόλο της Έλενας Χατζηγιάννη. Από το 2008 μέχρι το 2011 ακολούθησαν διάφορες τηλεοπτικές συμμετοχές σε σειρές και συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις.

Το 2014 αποφάσισε να εγκαταστάθηκε στο Αίγιο ξεκινώντας τις σπουδές της στην Φυσικοθεραπεία στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας απ΄ όπου αποφοίτησε μερικά χρόνια μετά. Το 2015 έλαβε μέρος στη μεγάλη γερμανική κινηματογραφική παραγωγή Ein Atem. Το 2020 είχε ένα ρόλο κλειδί στο αστυνομικό θρίλερ Έρωτας Μετά. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 ανήκει στο βασικό cast της κοινωνικής σειράς του ALPHA Αγγελική έχοντας τον ρόλο της Όλγας. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments