Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο – NBA: Τα αδέρφια πήγαν το τρόπαιο στην Ακρόπολη

Αντετοκούνμπο – NBA: Τα αδέρφια πήγαν το τρόπαιο στην Ακρόπολη
Αντετοκούνμπο - NBA: Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο επισκέφθηκαν την Ακρόπολη έχοντας για συντροφιά το βαρύτιμο τρόπαιο του NBA.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο πήραν το τρόπαιου του NBA και βγήκαν… βόλτα  στην Ακρόπολη.

Βρίσκονται ήδη εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα, δεν  έχασαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το την Ακρόπολη με το τρόπαιο Λάρι Ο΄Μπράιαν που κατέκτησαν με τους Μιλγουόκι Μπακς με όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω τους. Να σημειωθεί πως  Γιάννης πήρε μαζί του και το τρόπαιο του ΜVP των τελικών.

Αντετοκούνμπο – NBA: Η πρώτη «βόλτα» του τροπαίου έγινε στην Ακρόπολη

Θυμίζουμε πως η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Τρίτη (3/8) αναβλήθηκε εξαιτίας των πυρκαγιών. Έτσι, το τρόπαιο έκανε την πρώτη του βόλτα στο ιστορικό τόπο της Αθήνας.

Τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί και τα μέρη όπου μεγάλωσε η οικογένεια Αντετοκούνμπο, τα Σεπόλια και του Ζωγράφου, με τα μικρά παιδιά να έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να παίξουν μπάσκετ με τα δύο αδέλφια.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Αντετοκούνμπο – NBA: Τα αμύθητα ποσά που κερδίζει 

Ο ‘Eλληνας διεθνής σταρ της «Μέκκας του μπάσκετ» έχει, ήδη, εξαργυρώσει στην αγωνιστική πορεία του με το νέο πενταετές συμβόλαιο το ποσό των 228.200.420 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο υπέγραψε με τα «ελάφια» τον περασμένο Δεκέμβριο με λήξη το καλοκαίρι του 2026, αλλά και νωρίτερα με το τρέχον τετραετές των 100.000.000 δολαρίων.

Οι ετήσιες αποδοχές του Γιάννη Αντετοκούνμπο με βάση τη νέα συμφωνία του θα ξεκινήσουν από τα 39.344.900 δολάρια και θα φθάσουν μέχρι τα επίπεδα ρεκόρ των 51.935.268 δολαρίων, όμως οι συνιδιοκτήτες των Μπακς, έχουν αρχίσει να κάνουν απόσβεση πριν ακόμα αυτή ενεργοποιηθεί. Αντετοκούνμπο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments