Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Το viral σχόλιο του Γκουαρδιόλα

Λιονέλ Μέσι: Το viral σχόλιο του Γκουαρδιόλα
Λιονέλ Μέσι: Παρελθόν αποτελεί ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής από τους Μπλαουγκράνα, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα το διαζύγιο.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι και επίσημα ελεύθερος για να πάει σε όποια ομάδα θέλει. Τεχνικώς θα μπορούσε να κλείσει συμβόλαιο με όποια ομάδα ήθελε από την 1η Ιουλίου που έληγε το συμβόλαιο του, όμως ακόμη γίνονταν συζητήσεις για την παραμονή του στην ομάδα.

Ένας παίκτης του επιπέδου του Μέσι είναι δεδομένο πως βρίσκεται ήδη στις λίστες πολλών μεγάλων ομάδων. Παρόλα αυτά εδώ και πολύ καιρό ο Γκουαρδιόλα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είχε δείξει το ενδιαφέρον της ομάδας να τον αποκτήσει.

Το viral σχόλιο

Από πέρσι ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα ήθελε να γίνει η μεταγραφή του Μέσι στην Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά αυτό δεν έγινε καθώς οι Μπλαουγκράνα είχαν θέσει μία ρήτρα πολλών εκατομμυρίων ευρώ μόνο και μόνο για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

Οι φήμες περί της απόκτησης του Μέσι από την ομάδα της Premier League, έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. Ο λόγος είναι πέρα από το περιστατικό του προηγούμενου καλοκαιριού και ένα σχόλιο που έκανε ο Γκουαρδιόλα στην ανάρτηση για το τέλος της συνεργασίας Μπαρτσελόνα – Μέσι.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα

«Παρά το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Μέσι είχαν φτάσει σε μία αρχική συμφωνία και η ξεκάθαρη επιθυμία των δύο πλευρών να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των αυστηρών οικονομικών κανονισμών που έχει θέσει η La Liga.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ο Μέσι δεν μπορεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές αισθάνονται λυπημένες που δεν ευοδώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους. Η Μπαρτσελόνα εγκάρδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μέσι για την αμέριστη συμβολή του στο να μεγαλώσει ως σύλλογος και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments