Ελλάδα

Φωτιά στην Αττική: Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά

Φωτιά στην Αττική: Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά
Φωτιά στην Αττική: Το θέαμα είναι συγκλονιστικό και θυμίζει πραγματική κόλαση

Συγκλονιστικές εικόνες της φωτιάς της Αττικής από ψηλά δείχνουν τα αεροπλάνα του Στρατού στα εναέρια πλάνα που καταγράφουν τη μάχη με τη φωτιά, καθώς το στρατιωτικό αεροσκάφος πετά πάνω από την πυρκαγιά.

Φωτιά στην Αττική: Το θέαμα είναι συγκλονιστικό και θυμίζει πραγματική κόλαση.

Φωτιά στην Αττική – Ένοπλές Δυνάμεις:

Σημειώνεται πως οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν μπει κι αυτές στη μάχη με τις φλόγες, διαθέτοντας προσωπικό, υλικά και μηχανικά μέσα για την επιτήρηση των δασικών περιοχών και την κατάσβεση των πυρκαγιών, ενώ παρέχουν και οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια στις περιοχές και τους κατοίκους που έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα.

Στο πλαίσιο αυτής της βοήθειας, εναέρια μέσα -ελικόπτερα αεροσκάφη και drone- πετούν και καταγράφουν και μεταδίδουν εικόνες σε απευθείας σύνδεση μέσω δορυφόρου.

Φωτιά στην Αττική – Πολεμική Αεροπορία

Εξάλλου, σε μήνυμά τους οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας έστειλαν μήνυμα μέσω social media ότι θα συνεχίσουν να πετούν για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα για όσο ακόμη χρειαστεί.

Φωτιά στην Αττική – Πρόεδρος πυροσβεστών: 50 φάρσες για πυρκαγιές

Ο Δημήτρης Σταθόπουλος ανέφερε ότι υπήρξαν 50 ψευδείς αναγγελίες για πυρκαγιές στις 02.00, 03.00 και 05.00 τα ξημερώματα.

«Διαπιστώσαμε ότι κάποιοι παίζουν με την πυροσβεστική» είπε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα χθες το βράδυ στην περιφέρεια της Αττικής υπήρξαν 50 ψευδείς αναγγελίες για πυρκαγιές στις 02.00, 03.00 και 05.00 τα ξημερώματα.

Επίσης χτες και προχθές όπως είπε συνέβησαν πολλές πτώσεις τάσεως στην Αττική με αποτέλεσμα να υπάρχουν πάρα πολλοί εγκλωβισμοί σε ασανσέρ και οι δυνάμεις να απασχολούνται και σε αυτά πέραν των υπολοίπων. ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments