Ελλάδα

Φωτιές Αττική: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό στο Άλσος Πετρούπολης

Φωτιές Αττική: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό στο Άλσος Πετρούπολης
Φωτιές Αττική: Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο 47χρονος έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για εμπρησμό.

Νέα εξέλιξη που αφορά στις φωτιές που μαίνονται στην Αττική! Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός άνδρα ελληνικής υπηκοότητας 47 ετών για εμπρησμό. Η Ασφάλεια εξετάζει το ενδεχόμενο να είχε εμπλακεί σε απόπειρα εμπρησμού του Άλσους Πετρούπολης. Σημειώνεται πως μόλις μία ημέρα πριν, δύο άτομα είχαν συλληφθεί από τις αρχές επίσης ως ύποπτα για εμπρησμό.

Φωτιές Αττική: Η σύλληψη του ύποπτου από τις αρχές

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 17:25 πολίτες κάλεσαν την Άμεση Δράση για εμπρησμό στο παραπάνω σημείο. Φωτιές Αττική

Επί τόπου έσπευσε περιπολικό και οι πολίτες ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι ένας άνδρας, για τον οποίο έδωσαν λεπτομερή χαρακτηριστικά, απομακρύνθηκε από σημείο του άλσους όπου αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον 47χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένας αναπτήρας.

Φωτιές Αττική

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, την ίδια ώρα είχαν γίνει κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων γα φωτιές σε 5 κάδους απορριμμάτων στο παραπάνω σημείο, οι οποίες σβήστηκαν αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος είχε συλληφθεί κα στο παρελθόν για εμπρησμό.

Άγιος Στέφανος: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό

Μόλις χθες Παρασκευή, για ακόμη μία φορά βρέθηκαν εμπρηστές, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές. Οι δύο δράστες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω με μπιτόνια βενζίνης στο χέρι, ενώ ένας εκ των δύο παρίστανε τον εθελοντή πυροσβέστη.

Φωτιές στην Αττική: Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας

Aποκαταστάθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας που είχε διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων πλέον από το ύψος του κόμβου των Οινοφύτων έως τη γέφυρα Καλυφτάκη διεξάγεται κανονικά. Φωτιές Αττική

Υπενθυμίζεται πως η κεντρική αρτηρία που συνδέει την πρωτεύουσα με τη Βόρεια Ελλάδα είχε κλείσει λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Έκτακτο μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής της Ηλείας

Η φωτιά στην Ηλεία εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός ελέγχου. Εκκενώνονται πρόσθετα χωριά. Συγκεκριμένα, με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι Μηλιές και ο Δούκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments