Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Απίθανη εξέλιξη με Λιγνάδη στις φυλακές

Πέτρος Φιλιππίδης: Απίθανη εξέλιξη με Λιγνάδη στις φυλακές
Πέτρος Φιλιππίδης: Από ότι φαίνεται ο γνωστός ηθοποιός μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη ετοιμάζουν κωμωδία μέσα στις φυλακές.

Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκονται πλέον μαζί στις φυλακές της Τρίπολης. Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται πλέον στις φυλακές Τρίπολης. Ανακριτής και εισαγγελέας είχαν αποφασίσει την προφυλάκιση του πασίγνωστου ηθοποιού με βάση τις κατηγορίες του βιασμού συν των άλλων κατηγοριών που τον βαραίνουν.

Αν και τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο για έναν Πέτρο Φιλιππίδη σκιά του εαυτού του, σήμερα “στα Νέα” δημοσιεύεται ένα ρεπορτάζ που συνιστά έκπληξη. Σύμφωνα με αυτό, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να ανεβάσουν κωμωδία μέσα από τις φυλακές.

Η δημιουργία της θεατρικής ομάδας

Ενα ενδιαφέρον στοιχείο από τις συγκεκριμένες φυλακές είναι ότι η διοίκηση έχει προχωρήσει τον τελευταίο καιρό σε σειρά σημαντικών δράσεων προκειμένου οι φυλακισμένοι να «ξεφεύγουν» από τον εγκλεισμό, ειδικά μετά τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μια τέτοια δράση αφορά τη δημιουργία θεατρικής ομάδας, όπως συμβαίνει άλλωστε σε αρκετά καταστήματα κράτησης σε όλη τη χώρα. Κρατούμενοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να πάρουν μέρος σε ανέβασμα έργων, συμμετέχοντας έτσι σε προγράμματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος που βοηθούν και τους ίδιους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Τρίπολη αυτή η ομάδα ετοιμάζει σειρά δράσεων επιμορφωτικού χαρακτήρα και δημιουργικής απασχόλησης, με τον Δημήτρη Λιγνάδη να έχει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

Φιλιππίδης: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο ηθοποιός – Τα πρώτα του λόγια

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να σοκαρίστηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στη φυλακή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια του ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν: «Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…». Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν η σύζυγος και ο γιός του.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments