Ελλάδα

Χαλκιδική: Νεκρός 26χρονος που χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

Χαλκιδική: Νεκρός 26χρονος που χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους
Χαλκιδική: O άνδρας μεταφέρθηκε στην ξηρά με ιδιωτικό σκάφος όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 26χρονος από χτύπημα προπέλας στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Διάπορος, στη Χαλκιδική και ειδικότερα στη Σιθωνία. Πρόκειται για ακόμη ένα δυστύχημα σήμερα, μετά και από αυτό στη Φωκίδα.

Χαλκιδική: Πως έγινε το τραγικό δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, ο νεαρός και η παρέα του νοίκιασαν σκάφος από την περιοχή της Βουρβουρούς, με μηχανή 30 ίππων για να περιηγηθούν στα νησιά της περιοχής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ η παρέα βρισκόταν στην περιοχή Μυρσίνη του Διάπορου, περίπου στις 14.15, ο άτυχος 26χρονος που βρισκόταν στο νερό, χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι από την προπέλα του σκάφους.

Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στην ξηρά με ιδιωτικό σκάφος, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού.

Χαλκιδική

Το δυστύχημα στη Χαλκίδα

Πρόκειται για ακόμη ένα δυστύχημα σήμερα, μετά και από αυτό στη Φωκίδα σήμερα, όπου μπουλντόζα έπεσε σε γκρεμό, με τον οδηγό να χάνει τη ζωή του.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ατύχημα με βαρύ όχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στη Φωκίδα. Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του γκρέιντερ το οποίο είχε καταπέσει γύρω στις 11:00 το πρωί σε γκρεμό την ώρα που έκανε έργο στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς στην Ερατεινή Φωκίδας.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στο LamiaReport την ώρα που το τεράστιο μηχάνημα κινούταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, κοντά στη θέση «Αμυγδαλιά» άγνωστο πως, βρέθηκε στο γκρεμό.

Η μπουλντόζα μετά την εκτροπή τούμπαρε και σταμάτησε στη μέση της πλαγιάς, μετά από τριάντα μέτρα περίπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments