Αθλητισμός

Μέσι: Έφτασε στο Παρίσι ο Αργεντίνος

Μέσι: Έφτασε στο Παρίσι ο Αργεντίνος
Μέσι: Εκτός απροόπτου θα υπογράψει σήμερα με τους Παριζιάνους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Λιονέλ Μέσι ήρθαν σε συμφωνία και ο Αργεντινός μετέβη στο Παρίσι. Τελειώνει η αναμονή των φίλων της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στη Γαλλία. Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον σύλλογο και το απόγευμα της Τρίτης (10/08) θα βρίσκεται στο Παρίσι για να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του από τη Μπαρτσελόνα.

Μέσι: Προς ολοταχώς για Παρί

Οι φίλαθλοι της γαλλικής ομάδας περίμεναν τον Μέσι τη Δευτέρα (09/08), αλλά την ίδια ώρα εκείνος έκανε τα μπάνια του στη βίλα του.

Τις διαπραγματεύσεις είχαν αναλάβει ο πατέρας και εκπρόσωπός του. Εν τέλει οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια την Τρίτη (10/08) και ο 34χρονος επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες, ώστε να βρεθεί στο Παρίσι και να παρουσιαστεί στον Πύργο του Άιφελ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μέσι θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και ετήσιες αποδοχές 35 εκατ. ευρώ. Μέσι

Ο Αργεντινός σταρ εθεάθη στο αεροδρόμιο «El-Prat» της Βαρκελώνης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό και τα τρία παιδιά του, καθώς και τον πατέρα και εκπρόσωπό του, Χόρχε. Ο τελευταίος, με ένα λακωνικό «ναι» σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που μετέδωσε νωρίτερα η «Equipe», ότι ο Μέσι κατέληξε σε οριστική συμφωνία με το γαλλικό σύλλογο. O 34χρονος άσος λοιπόν, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μέσι θα παρουσιαστεί αύριο σε συνέντευξη Τύπου, ενώ όσον αφορά το συμβόλαιο του διάσημου Αργεντινού -αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό- θα προβλέπει 40 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 2+1 χρόνια.

Μέσι: Τον καλωσόρισε ο Νεϊμάρ

Ενόσω ο Λιονέλ Μέσι ήταν εν πτήσει από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Παρίσι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με την Παρί Σεν-Ζερμέν, δέχτηκε το πρώτο καλωσόρισμα.

Αυτό ήρθε από τον Νεϊμάρ. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος καλωσόρισε τον 34χρονο Αργεντινό μέσω story που δημοσίευσε στο Instagram. «Ξανά μαζί», έγραψε στα αγγλικά ο «Νέι» για τον «κολλητό» του φίλο και επί μία τετραετία (2013-2017) συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, ενώ στο φόντο περνούσαν πανηγυρικές στιγμές των δύο στους Μπλαουγκράνα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments