Αθλητισμός

Πέθανε ο Ηλίας Φωτεινάκης

Πέθανε ο Ηλίας Φωτεινάκης
Ηλίας Φωτεινάκης: «Έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 53 ετών. Καταγόταν από την Καλαμάτα, ήταν παντρεμένος και από το γάμο του απάκτησε δύο παιδιά.

Θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ, καθώς έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ και υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δώσε Πάσα» στις εκλογές της ΕΟΚ, Ηλίας Φωτεινάκης, σε ηλικία 53 ετών.

Ο κόσμος του αθλητισμού πρόσφατα θρήνησε και την απώλεια του παλέμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Μαρινάκη.

Ηλίας Φωτεινάκης: Συλλυπυτήριες ανακοινώσεις από ΕΣΚΑΝΑ και «Δώσε Πάσα»

«ΣΟΚ. Έφυγε χθές εντελώς ξαφνικά από κοντά μας ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Ηλίας Φωτεινάκης. ΤΟ Δ.Σ της ΕΣΚΑΝΑ συντετριμμένο από την τραγική είδηση του θανάτου του, στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άξιου δραστήριου και αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ» ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο συνδυασμός του Βαγγέλη Λιόλιου, «Δώσε Πάσα»: «Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν αυτό που αισθανόμαστε. Συντετριμμένοι πληροφορηθήκαμε τον αναπάντεχο χαμό του Ηλία Φωτεινάκη. Του φίλου, του συνοδοιπόρου, του οραματιστή Ηλία. Το μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός εργάτη του αθλήματος, μα πρωτίστως ενός καθαρού και γνήσιου ανθρώπου. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του. Φίλε Ηλία, καλό ταξίδι…».

Ηλίας Φωτεινάκης

Ηλίας Φωτεινάκης: Λίγα λόγια για αυτόν

Γεννήθηκε το 1966 στον Άγιο Δημήτριο όπου και κα­τοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το 1ο ΤΕΛ Αγ. Δημητρίου με πτυχίο στο «Μηχανολογικό τομέα». Το 1985 εισήχθη, κατόπιν εξετάσεων, στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε σε Πολεμικά Πλοία με τα καθήκοντα του Γενικού Διαχειριστή, καθώς και σε Ναυτικές μονάδες και επιτελεία ως Αξιωματικός Εφοδιασμού.

Του απονεμήθηκαν τα μετάλλια «Ευδοκίμου Υπηρεσίας» Β ΄& Α ΄τάξεως. Ως Αξιωματικός απέκτησε τα πτυχία: α) «Διοικητικής Μέριμνας», β) ECDL και γ) Internal Auditor – ISO 9000 (TUV HELLAS). Αποστρατεύτηκε τον Μάρτιο του 2012. Από το 2008 έως το 2012 υπήρξε αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συμμετέχοντας στην Επιτροπή Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Ανδρών.

Το 2012 εκλέχθηκε για πρώτη φορά τακτικό μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης, με τα καθήκοντα του Γραμματέα Επιτροπής Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Ανδρών, θέση που διατηρεί μέχρι σήμερα. Κατά την πρόσφατη αναδιάρθρωση του Δ.Σ της Ε.Σ.ΚΑ.ΝΑ (29 Δεκ. 2020) κατέλαβε την θέση του Α’ Αντιπροέδρου. Καταγόταν από την Καλαμάτα, ενώ ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments