Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο νέος έρωτάς της

Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο νέος έρωτάς της
Ιωάννα Τούνη: Παραδέχθηκε με τον δικό της τρόπο ότι είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

H Ιωάννα Τούνη, που πρόσφατα έκλεισε τα 28 της και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μαζί! Αυτό το διάστημα βρίσκονται στην Αθήνα. Η γνωστή influencer δημοσίευσε για πρώτη φορά στο instagram της ένα στιγμιότυπο, στο οποίο βρίσκεται και ο σύντροφός της.

Ιωάννα Τούνη: Οι κοινές φωτογραφίες

Η influencer κάνει μία γκριμάτσα και εισβάλλει στη φωτογραφία και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπου φαίνεται το χέρι του, που είναι γεμάτο τατουάζ! Η Ιωάννα πόσταρετην εν λόγω φωτογραφία και πρόσθεσε μια κατακόκκινη καρδούλα. Ιωάννα Τούνη

Το gossip-tv είχε εξασφαλίσει για εσάς τα πρώτα κοινά ενσταντανέ τους από διακοπές τους στη Χαλκιδική όπου ήταν αχώριστοι! Τόσο αχώριστοι που στην παραλία που πήγαν για μπάνιο αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ γνωρίζουν τα όσα γράφονται γι’ αυτούς και μοιράστηκαν μέχρι και την ίδια ξαπλώστρα. Στις εν λόγω φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Χαλκιδική ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθόταν στην ξαπλώστρα και διάβαζε ένα βιβλίο ενώ η Ιωάννα Τούνη κρατούσε τον ναργιλέ καθισμένη στα πόδια του.

Να θυμίσουμε πως όταν η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε τι τρέχει με τον Δημήτρη, είχε πει: «Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…». Τώρα λοιπόν η καλλονή επέλεξε να δημοσιεύσει την πρώτη κοινή φωτογραφία!

Ιωάννα Τούνη: Έκλεισε τα 28

Η Ιωάννα Τούνη είχε γενέθλια και έκλεισε τα 28. Τα φετινά της γενέθλια ωστόσο δεν είχαν την λάμψη και τον ντόρο που είχαν όλες οι προηγούμενες γιορτές της σεβόμενη τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας με τις στάχτες και την αγωνία να κυριεύουν το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.

Η social media star επέλεξε, σήμερα, μία μέρα μετά να ευχαριστήσει όλους όσοι της ευχήθηκαν και να δώσει τις δικές της «εξηγήσεις» για την εξαφάνισή της τα τελευταία 24ωρα από τα αγαπημένα της social media. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την κατάσταση στη χώρα, έκανε τον δικό της απολογισμό για τους δικούς της ανθρώπους και αποκάλυψε πως γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments