Αθλητισμός

Μπέος: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια

Μπέος: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια
Μπέος: Η απάντηση του δημάρχου του Βόλου για τα όσα κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απάντησε στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και τις καταγγελίες που έκανε ο τελευταίος για επίθεση που δέχθηκε στη Σκιάθο.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebbok ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε σε όσα του καταλόγισε νωρίτερα σήμερα (16/8) ο Αλέξης Κούγιας, ενώ καταφέρθηκε εναντίον του με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Μπέος: Η ανάρτησή του

«Συνεχίζει να προκαλεί και να αποδεικνύει πόσο γραφικός είναι ο γηραλέος Αλέκος Κούγιας, και προσπαθώντας να αποσπάσει τον οίκτο του κόσμου (λες και δεν τον έχει τόσα χρόνια με την κατάντια του) διαστρεβλώνει τα γεγονότα και κατά συνήθεια δίνει μια ψευδή εικόνα τους.

Αλίμονο σε μένα αν χρειαζόμουν μπράβους για να δώσω δυο χαστούκια στον Αλέκο! Αλίμονο… Αν έχει στοιχειώδεις αρχές και αξίες, έστω και σε αυτή την ηλικία ας διερωτηθεί ο ίδιος και ας εξηγήσει στον κόσμο, τον οποίο εκλιπαρεί με γραφικότητες να τον λυπηθεί, γιατί συμβαίνουν αυτά. Για μένα ο αστείος Αλέκος μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει. Ποιος τον υπολογίζει άλλωστε;

Μπέος

Όμως όταν αναφέρεται στην μητέρα του μικρού μου γιου και γενικότερα σε θέματα που αφορούν την οικογένειά μου, ευρύτερα, θα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση. Κάθε φορά που θα επιδεικνύει την άνανδρη και μικροπρεπή αυτή συμπεριφορά. Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα του, για να γελάει το Πανελλήνιο.

Σε ό,τι αφορά δε τις μηνύσεις του, βεβαίως και θα τα πούμε στο Δικαστήριο. Όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις δικές μου. Αμοιβαία είναι αυτά… Μέχρι τότε φιλάκια…».

Μπέος: Τι κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι δέχθηκε χτύπημα από τον Αχιλλέα Μπέο, τον μήνυσε και είναι σε εξέλιξη η αυτόφωρη διαδικασία. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, δέχθηκε επίθεση και χτύπημα από τον Αχιλλέα Μπέο στη Σκιάθο, ο οποίος, πάντα βάσει της ανακοίνωσης, είχε μαζί του και «φουσκωτούς».

Όπως καταγγέλλει ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, ο Μπέος τον αποκάλεσε ρουφιάνο της Αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια πριν έρθει στο σημείο περιπολικό, εξαφανίστηκε. Πάντα σύμφωνα με τη δήλωση Κούγια, κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του Δημάρχου Βόλου ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η αυτόφωρη διαδικασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments