Τεχνολογία

Apple: Καταφθάνουν τα νέα iPhone – AirPods – iPad

Apple: Καταφθάνουν τα νέα iPhone – AirPods – iPad
Apple: Εντός του φθινοπώρου αναμένεται να καταφθάσουν τα νέα και ανανεωμένα μοντέλα της γνωστής αμερικανικής εταιρείας.

Η Apple αναμένεται αυτό το φθινόπωρο να παρουσιάσει στην αγορά τα νέα iPhone, Apple Watches, AirPods, τα ανανεωμένο iPad mini και τα νέα MacBook Pros, αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg.

Apple: Σειρά εκδηλώσεων από το Φθινόπωρο

Στο πρόσφατο εβδομαδιαίο Power On newsletter του, ο Gurman λέει ότι όπως και πέρυσι, η Αpple θα πραγματοποιήσει πολλαπλά events το φθινόπωρο. Το πρώτο πιθανότατα θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο και θα αφορά στο iPhone 13. Πέρυσι, λόγω της πανδημίας COVID-19 και των περιορισμών στην παραγωγή, η σειρά iPhone 12 δεν είχε ανακοινωθεί μέχρι τον Οκτώβριο. Το event του Σεπτεμβρίου 2020, αντί να εστιάζει σε νέα iPhone, παρουσίασε Apple Watches, iPads και νέες υπηρεσίες της Apple.

Ωστόσο, φέτος, η Apple αναμένεται να επιστρέψει στο παραδοσιακό της πρόγραμμα, το οποίο σημαίνει ότι θα ανακοινώσει (πιθανότατα) το νέο flagship iPhone τον Σεπτέμβριο.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται διάφορες αναφορές. Στο newsletter του, ο Gurman υποστήριξε ξανά ότι η νέα σειρά iPhone 13 αναμένεται το Σεπτέμβριο και ότι θα περιλαμβάνει βελτιώσεις στην κάμερα, πιο προηγμένες οθόνες και ένα μικρότερο notch.

Google για G7

Παράλληλα με τα νέα iPhones, ο Gurman λέει ότι η Apple αναμένεται να λανσάρει τα τρίτης γενιάς AirPods που θα έρθουν με ανανεωμένο σχεδιασμό, το ενημερωμένο iPad mini με μεγαλύτερη οθόνη και βελτιωμένη απόδοση, καθώς και το Apple Watch Series 7, με ανανεωμένη οθόνη και βελτιωμένη απόδοση επίσης.

Όσον αφορά στα πολυαναμενόμενα MacBook Pros με mini-LED displays, ανανεωμένο σχεδιασμό και M1X silicon chip, ο Gurman λέει ότι μάλλον θα είναι διαθέσιμα το Νοέμβριο. Το τωρινό MacBook Pro 16 ιντσών ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2019.

Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διάφορες δυσκολίες που οδήγησαν σε καθυστερήσεις στην παραγωγή των αναβαθμισμένων MacBook Pros 14 ιντσών και 16 ιντσών με M1X chips. Ωστόσο, αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, το πρώτο event της Apple θα διεξαχθεί πιθανότατα τον Σεπτέμβριο και θα περιλαμβάνει τα νέα iPhone, Watches και AirPods, ενώ τα νέα iPad και πιθανές ενημερώσεις σε ορισμένες από τις υπηρεσίες της εταιρείας μπορεί να παρουσιαστούν στο επόμενο event. Το τελευταίο event της σεζόν λέγεται ότι θα επικεντρωθεί στα silicon Macs.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments