Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Καραπαπάς διαψεύδει για Μανωλά

Ολυμπιακός: Ο Καραπαπάς διαψεύδει για Μανωλά
Ολυμπιακός: Ο Κώστας Καραπαπάς θέλησε να βάλει φρένο στα σενάρια που ακούγονται σχετικά με το πόσο κοντά είναι οι ερυθρόλευκοι στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά

Τα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Ιταλία θέλουν τον Κώστα Μανωλά να είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, τα ποσά που αναφέρονται είναι πολύ μεγάλα για την εποχή και τα ελληνικά δεδομένα, ακόμα και για τους εύρωστους οικονομικά, πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Κώστας Καραπαπάς θέλησε να βάλει ένα stop στις φήμες και όσα ακούγονται σχετικά με το πόσο σίγουρη μοιάζει η επιστροφή του συνονόματού του αμυντικού στο μεγάλο λιμάνι, κάνοντας ένα Instagram story.

Ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από δημοσίευμα γνωστού, αθλητικού site που αναφερόταν στη μεταγραφή Μανωλά στους Πειραιώτες και τοποθετήθηκε γράφοντας τα εξής: «Είναι λυπηρό έγκυρα σάιτ να γράφουν ολόκληρα κατεβατά.

«Είναι λυπηρό έγκυρα σάιτ να γράφουν ολόκληρα κατεβατά από την καλπάζουσα φαντασία του συντάκτη τους, με φανταστικά νούμερα και να δημιουργούν λάθος εντύπωση στον κόσμο.

Ξεκάθαρα λοιπόν, ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε κοντά είμαστε…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments