Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Πληροφορίες ότι υπάρχει πρόβλημα με τη βίζα του στην Αγγλία

Ρούμπεν Σεμέδο: Πληροφορίες ότι υπάρχει πρόβλημα με τη βίζα του στην Αγγλία
Ρούμπεν Σεμέδο: Τι αναφέρει το Sky Sports.

Το Sky Sports μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης πως υπάρχει πρόβλημα με τη βίζα του Ρούμπεν Σεμέδο, ώστε να «πετάξει» για Αγγλία και να υπογράψει στη Γουλβς.

Ρούμπεν Σεμέδο: Τι αναφέρει ρεπόρτερ του Sky Sports

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπόρτερ του Sky Sports, Άντουαν Τολούι, θεωρείται απίθανο αυτήν την εποχή να διασφαλίσει βίζα ο Ρούμπεν Σεμέδο για να πάει στην Αγγλία για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στη Γουλβς, λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων στο παρελθόν, οπότε ίσως εκεί «κολλήσει» και η μετακίνησή του στους «λύκους». Ρούμπεν Σεμέδο

Επίσης, στο ίδιο κείμενο αναφέρεται η απαγόρευση εσόδου του Πορτογάλου διεθνούς σέντερ μπακ στην Ισπανία. Υπενθυμίζεται πως στον στόπερ του Ολυμπιακού έχει επιβληθεί πενταετής φυλάκιση με αναστολή από ισπανικό δικαστήριο λόγω συμμετοχής του σε υπόθεση απαγωγής, ληστείας και παράνομης οπλοκατοχής, μεταξύ άλλων.

Ρούμπεν Σεμέδο: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Ρούμπεν Αφόνσο Μπόργκες Σεμέδο είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στις 7 Ιουνίου 2017, μετακινήθηκε στη Βιγιαρεάλ για 14 εκατομμύρια ευρώ. Έκανε το ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβισιόν στις 25 Αυγούστου, σε μία εκτός έδρας νίκη με 0-3 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Όταν ο Χαβιέ Καγιέχα ανέλαβε ως προπονητής στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Σεμέντο έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα. Το Δεκέμβριο του ίδιου έτους χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού είδε τον εαυτό του να γίνεται αναπληρωματικός παίκτης και να μαστίζεται από τραυματισμούς.

Στις 19 Ιουλίου 2018, στάλθηκε δανεικός στη προσφάτως προβιβασμένη Ουέσκα για τη σεζόν 2018-19. Στις 26 Ιουνίου 2019, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμέδο έναντι 4,5 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος έκανε το ντεμπούτο του στο φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά στις 29 Ιουνίου του 2019 (ισοπαλία με 2-2), ενώ το επίσημο ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στις 23 Ιουλίου του 2019 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν (ισοπαλία με 0-0). Στις 30 του μήνα, ξανά εναντίον της Βικτόρια Πλζεν, στον επαναληπτικό αγώνα σκόραρε το πρώτο του γκολ σε μια εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού με 4-0 στο Καραϊσκάκη. Δέχτηκε την πρώτη του κόκκινη κάρτα στην εκτός έδρας νίκη με 0-1 εναντίον του ΟΦΗ στο 90+6′, μετά την λήξη του αγώνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments