Lifestyle

Sean Lock: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος κωμικός

Sean Lock: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος κωμικός
Sean Lock: Πέθανε σε ηλικία 58 ετών, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του δέρματος.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Sean Lock σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Ο Βρετανός κωμικός διαγνώστηκε με την επάρατη νόσο το 1990 όταν ακόμα εργαζόταν στην δημιουργία ενός site κι έκτοτε πάλευε συνεχώς καταφέρνοντας 31 χρόνια να κερδίζει, μα δεν άντεξε άλλο και λύγισε.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο ατζέντης του από την εταιρεία Off The Kerb Productions με μία ανακοίνωση.

«Είναι πολύ λυπηρό για εμένα να ανακοινώνω τον θάνατο του Sean Lock. Πέθανε στο σπίτι του από καρκίνο, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Ήταν ένας από τους καλύτερους κωμικούς στην Βρετανία. Η αδιάκοπη δημιουργικότητά του, το φως του και η εκπληκτική δουλειά του τον ξεχώρισαν στον χώρο της Βρετανικής κωμωδίας. Ήταν επίσης, ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών. Θα λείψει πραγματικά σε όσους τον ήξεραν. Ζητάμε ευγενικά να τηρηθεί η ιδιωτικότητα αυτών των στιγμών ως ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια και τα παιδιά του», έγραφε η ανακοίνωση.

Ο ίδιος προσπαθούσε μέσω του χιούμορ του να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με τον καρκίνο. Η καριέρα του στην κωμωδία ξεκίνησε το 1993 στο πλευρό του Rob Newman και του David Baddiel στο show «Newman and Baddiel in Pieces». Έκτοτε, συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και τηλεπαιχνίδια, ανάμεσά τους και αυτό, που τον ανέδειξε τελικά, το «8 Out of 10 Cats».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @seanlockcomedian

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments