Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με στόχο τη νίκη κόντρα στη Σλόβαν – Στη λίστα ο Λόπεζ

Ολυμπιακός: Με στόχο τη νίκη κόντρα στη Σλόβαν – Στη λίστα ο Λόπεζ
Ολυμπιακός: Ρίχνεται στη μάχη απόψε. Η νίκη είναι μονόδρομος και ένα καλό σκορ θα διασφαλίσει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στη Σλόβαν.

Στη μάχη ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00, MEGA) για τα play off του Europa League. Ο πρωταθλητής Ελλάδος θέλει να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί παίρνοντας τη νίκη αλλά και με ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας την ερχόμενη Πέμπτη.

Αυτό είναι το πέμπτο επίσημο ματς των ερυθρολεύκων που παραμένει αήττητοι με 2 νίκες κόντρα στη Νέφτσι και 2 ισοπαλίες κόντρα στη Λουντογκόρετς για τα προκριματικά του Champions League.

Για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Σλοβακίας ο Πέδρο Μαρτόνς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πέραν του τιμωρημένου Μπα και του Τικίνιο που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1 και ενδιαφέρον υπάρχει για το αν θα διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια τον πολύ καλό μέχρι στιγμής, 18χρονο Τζολάκη ή αν θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» ο Βατσλίκ.

Δίλημμα φαίνεται να υπάρχει και στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Ανδρούτσο και Λαλά να διεκδικούν μια θέση στην αρχική 11αδα. Αριστερά θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ, στο κέντρο της άμυνας ο Παπασταθόπουλος με τον Σισέ και οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά στα χαφ. Ο Μασούρας θα είναι σίγουρα ο ένας εξτρέμ και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Για τη θέση του επιτελικού μέσου και του δεύτερου ακραίου επιθετικού υπάρχουν τρείς επικρατέστερες επιλογές. Βαλμπουενά, Αγκιμπού Καμαρά και Ονιεκουρού που αναμένεται να κάνει την παρθενική του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα, είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή. Αν ξεκινήσει ο Νιγηριανός, τότε θα πάει στον άξονα ο Γάλλος ή ο Αγκιμπού, ενώ υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσουν Ματιέ και Αγκιμπού και να αλλάζουν τη θέση τους στον άξονα και στο ένα φτερό της επίθεσης.

Όσο για τη Σλόβαν, δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γνωρίζοντας πως είναι το αουτσάιντερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Φιλίπο Μέλι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Ιταλός, Ροσάριο Αμπίσο.

Ολυμπιακός: Στη λίστα για Σλόβαν ο Ρόνι Λόπες

Ο Ρόνι Λόπες δηλώθηκε αντί του Κρίστινσον, κάτι που δείχνει πως ίσως τον δούμε στον επαναληπτικό στην Μπρατισλάβα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, που νωρίτερα προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του στο Ρέντη, δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας και πήρε τη θέση του Κρίστινσον, ο οποίος μένει εκτός.

Ο Λόπες επέλεξε και νούμερο στη φανέλα και θα αγωνίζεται με τον αριθμό 20 στην πλάτη.

Φυσικά δεν πρόκειται να τον δούμε να αγωνίζεται στο αυριανό πρώτο ματς με αντίπαλο την Σλόβαν, πλην όμως δεν αποκλείεται ο Πέδρο Μαρτίνς να τον χρησιμοποιήσει στον επαναληπτικό σε οχτώ μέρες από σήμερα, αφού δεδομένα θα τον πάρει μαζί του στη Σλοβακία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments