Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήρε μετοχές ομάδας μπέιζμπολ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήρε μετοχές ομάδας μπέιζμπολ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο σούπερ σταρ του NBA άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο του μπέιζμπολ αγοράζοντας μετοχές ομάδας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άρχισε να δραστηριοποιείται και στον χώρο του μπέιζμπολ. Συγκεκριμένα, απέκτησε ποσοστό μετοχών στους Μιλγουόκι Μπρούερς. Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι παίκτες του ΝΒΑ που έχουν προχωρήσει σε παρόμοιες κινήσεις.

Την είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ESPN, Τζεφ Πασάν, λέγοντας ότι ο Αντετοκούνμπο αποκτά ένα ποσοστό μετοχών της ομάδα μπέιζμπολ της πόλης, όπως έκανε πρόσφατα και ο σούπερ-σταρ του American Football, Πάτρικ Μαχόουμς, που αγόρασε το δικό του ποσοστό στους Ρόγιαλς, στο ίδιο άθλημα.

 Τα αμύθητα ποσά που κερδίζει ο Greek Freak

Ο Έλληνας διεθνής σταρ της «Μέκκας του μπάσκετ» έχει, ήδη, εξαργυρώσει στην αγωνιστική πορεία του με το νέο πενταετές συμβόλαιο το ποσό των 228.200.420 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο υπέγραψε με τα «ελάφια» τον περασμένο Δεκέμβριο με λήξη το καλοκαίρι του 2026, αλλά και νωρίτερα με το τρέχον τετραετές των 100.000.000 δολαρίων.  svg%3E

Οι ετήσιες αποδοχές του Γιάννη Αντετοκούνμπο με βάση τη νέα συμφωνία του θα ξεκινήσουν από τα 39.344.900 δολάρια και θα φθάσουν μέχρι τα επίπεδα ρεκόρ των 51.935.268 δολαρίων, όμως οι συνιδιοκτήτες των Μπακς, έχουν αρχίσει να κάνουν απόσβεση πριν ακόμα αυτή ενεργοποιηθεί.

Αν και το νέο συμβόλαιο του «Greek Freak» θεωρείται το ακριβότερο, μετά τις νίκες επί των Φοίνιξ Σανς στους φετινούς τελικούς του Ν.Β.Α. άνοιξε η συζήτηση για τα εκτός… παρκέ έσοδα του ύψους 2.11 μ. φόργουορντ των Μπακς και για το πόσα επιπλέον χρήματα θα κερδίσει ως πρωταθλητής και δις MVP.

Σε επίπεδο αθλητικού μάρκετινγκ ο 26χρονος Γιάννης Αντετοκούνμπο υστερεί, προς το παρόν, έναντι του 36χρονου Λεμπρόν Τζέιμς, που ως παλαιότερος κατά μια δεκαετία και πιο καθιερωμένος ως brand στην αγορά εμφανίζεται να εισπράττει από χορηγούς, διαφημίσεις και λοιπά εμπορικά deals 65 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται πιθανόν όσα βγάζει από τις επιχειρήσεις του. Τα υπερδιπλάσια, δηλαδή, από τα 25 εκατομμύρια δολάρια του Έλληνα άσου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments