Αθλητισμός

Μπενζεμά: Παραμένει για δύο χρόνια ακόμα στη Ρεάλ

Μπενζεμά: Παραμένει για δύο χρόνια ακόμα στη Ρεάλ
Μπενζεμά: Ο Γάλλος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και συνεχίζει για δύο ακόμη χρόνια με ρήτρα αποδέσμευσης 1 δις.

O Καρίμ Μπενζεμά τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης και συνεχίζει για δύο ακόμη χρόνια στην ομάδα. Ακόμη, η Ρεάλ έθεσε στο νέο συμβόλαιο του μία ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει το ποσό του ενός δις ευρώ.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γάλλος άσος είναι το ύψος της ρήτρας αποδέσμευσής του! Κι αυτό διότι αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ, προκειμένου καμία ομάδα να μην μπορέσει να τον «κλέψει» από τις τάξεις της Ρεάλ, τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τα κατορθώματα και τα ρεκόρ

Το 2021 ο Γάλλος επιθετικός ισοφάρισε τη Τσέλσι διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη (1-1) στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Ο Μπενζεμά σκόραρε επίσης στο 4ο ημιτελικό, όπως έκανε κόντρα στη Μπάγερν πριν από τρία χρόνια αλλά και το 2014, και με τη Ντόρτμουντ το 2013.

Παράλληλα έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία των ημιτελικών της διοργάνωσης σε ηλικία 33 ετών και 129 ημερών.

Λίγα λόγια για τον Γάλλο επιθετικό

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι Γάλλος ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στη Λυών της Γαλλίας και έχει καταγωγή από την Αλγερία. Αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Όταν ήταν 17 χρονών τότε το όνομα του μπήκε στη λίστα των καλύτερων παιχτών του κόσμου,ενώ τη σεζόν 2007-2008 ο Μπενζεμά αγωνιζόμενος στην Ολιμπίκ Λυών πέτυχε 31 γκολ.Μετά από αυτή τη χρονιά ο Μπενζεμά τον Ιούλιο του 2009 πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης με μεταγραφή 35 εκατομμύρια και συμβόλαιο 6 χρόνων.Την ίδια χρονιά πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μπενζεμά έχει κατακτήσει πάνω από 1 τρόπαιο, μεταξύ των οποίων και ένα παγκόσμιο κύπελλο. Ο Μπενζεμά έμεινε εκτός Εθνικής Γαλλίας για περισσότερα από έξι χρόνια μετά την εμπλοκή του σε σκάνδαλο εκβιασμού το 2015. Η μεγάλη επιστροφή του στην Εθνική Γαλλίας ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2021, όταν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ντιντιέ Ντεσάμπ για το Euro 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments