Αθλητισμός

Τα «έχωσε» στους Κροάτες ο πρόεδρος της Ριέκα

Τα «έχωσε» στους Κροάτες ο πρόεδρος της Ριέκα
Πρόεδρος Ριέκα: Ο Νταμίρ Μίσκοβιτς έκανε τα παράπονα του στους Κροάτες σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη με τον ΠΑΟΚ.

Από χίλια κύματα πέρασε η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της Ριέκα με τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας μεταξύ των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων κατέληξε σε ισοπαλία, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στους ομίλους τους στο Conference European League.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της Ριέκα έκανε πολλά παράπονα για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα. Ο λόγος που αντέδρασε ο Νταμίρ Μίσκοβιτς ήταν γιατί λίγο έλειψε η Κροατία να μην καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα του Conference League, καθώς ακόμη δεν έχει διευθετηθεί το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

UEFA CONFERENCE LEAGUE / ΠΑΟΚ – ΡΙΕΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

“Η μετάδοση δεν θα είχε συμβεί αν δεν είχαμε δημιουργήσει μια αντλία πολυμέσων”

“Ήταν πολύ λυπηρό για μένα, αλλά και μια πρόσθετη επιβεβαίωση για το πού βρίσκεται η πραγματική θέση του αθλητισμού στην Κροατία. Κάπου κοντά στον πάτο. Εμείς ως σύλλογος παρακαλούσαμε εδώ και καιρό τους Έλληνες να το μειώσουν σε μεγάλο ποσοστό την τιμή για τη μετάδοση του αγώνα. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι κάποιος δεν ήθελε να πληρώσει για τη μετάδοση ενός τέτοιου σημαντικού. Τελικά, δέχτηκαν τα αιτήματά μας και μείωσαν την τιμή σε πραγματικά άθλια, της τάξης των 12 χιλιάδων ευρώ. Τους είμαι εξαιρετικά ευγνώμων γι’ αυτό.

Δυστυχώς, ούτε αυτό ήταν αρκετό για τις τηλεοπτικές μας εταιρείες και η μετάδοση δεν θα είχε συμβεί αν δεν είχαμε δημιουργήσει μια αντλία πολυμέσων, για την οποία ευχαριστώ όλους που μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε πίεση. Στο τέλος, τηλεφώνησε το ERL, το οποίο ευχαριστώ επίσης .

“Εάν δεν είχε εμφανιστεί το RTL, ο αγώνας θα μεταδιδόταν από την HNTV”

Και συνέχισε λέγοντας: “Εάν δεν είχε εμφανιστεί το RTL, ο αγώνας θα μεταδιδόταν από την HNTV, με κάποια χορηγία του συλλόγου μας. Η HNTV έχει ήδη μεταδώσει τους τέσσερις προηγούμενους ευρωπαϊκούς αγώνες μας, πάλι με τη βοήθειά μας. Αυτό είναι φυσιολογικό;

Παίζαμε στη Θεσσαλονίκη, στα πλέι οφ του Conference League και πρέπει να πληρώσουμε μόνοι μας για τη μετάδοση του αγώνα; Σε όλες τις κανονικές χώρες, οι σύλλογοι πληρώνονται για τέτοιους αγώνες πολύ γενναιόδωρα.

Στη χώρα μας όμως συμβαίνουν άλλα πράγματα, ο αθλητισμός απλώς μποϊκοτάρεται. Είναι δυνατόν κανείς να μην νοιάζεται για τίποτα όταν μιλάμε για αθλητισμό; Και είμαι πεπεισμένος ότι ίσως ένα εκατομμύριο άνθρωποι στην Κροατία, παρακολούθησαν το παιχνίδι μας χθες το βράδυ» τόνισε ο πρόεδρος της Ριέκα σε συνέντευξή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments