Θέσεις Εργασίας

ΔΕΔΔΗΕ προσλήψεις: Νέες θέσεις εργασίας για διοικητικούς

ΔΕΔΔΗΕ προσλήψεις: Νέες θέσεις εργασίας για διοικητικούς
ΔΕΔΔΗΕ προσλήψεις: Στην πρόσληψη τεσσάρων νέων υπαλλήλων προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ.

Στην πρόσληψη τεσσάρων νέων υπαλλήλων προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι θέσεις αφορούν την Αττική.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 4

Οι αιτήσεις ολοκληρώνονται στις 30 Αυγούστου 2021.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ  (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη  επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση Περραιβού 20 &  Καλλιρρόης 5 – Τ.K. 11743, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Διοίκησης, υπόψη κας  Ευθυμίας Δούνια (τηλ. επικοινωνίας: 210 9281695), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 που θα  υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται  υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία  ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο με συστημένη αποστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του  επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ανάρτηση πινάκων και υποβολή ενστάσεων

Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία θα αναρτήσει το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τα  αποτελέσματα στα γραφεία της και στο διαδικτυακό τόπο της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr),  ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2)  υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στα γραφεία του αρμόδιου υπηρεσιακού κλιμακίου, στην ανωτέρω διεύθυνση υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ή αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην προαναφερόμενη ηλεκτρονική διεύθυνση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments