Ελλάδα

Βόλος: Σκότωσαν 47χρονο με σφυριές και μαχαιριές

Βόλος: Σκότωσαν 47χρονο με σφυριές και μαχαιριές
Βόλος: Οι δράστες έβγαλαν στην αυλή το πτώμα του και άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα.

Απίστευτο έγκλημα συνέβη στον Βόλο που αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, έγινε νωρίς το απόγευμα με θύμα έναν 47χρονο, που εμπλέκεται με χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, στην οδό Ιωλκού, στη συμβολή με τον περιφερειακό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 47χρονος Α.Π., μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα.

Εκεί ο 47χρονος δέχθηκε δολοφονικές σφυριές στο κεφάλι καθώς και μαχαιριές, ενώ οι δράστες έβγαλαν στην αυλή το πτώμα του και άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κάλεσαν οι ίδιοι οι δράστες, που συνελήφθησαν και ανακρίνονται.

Βόλος

Κατερίνη: Τραγωδία στην πόλη της Μακεδονίας. Μια γυναίκα σκότωσε την αδερφή της, πνίγοντάς την με λουρί τσάντας.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Κατερίνη, όταν μια γυναίκα φέρεται να προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στην αδελφή της, με λουρί τσάντας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας pierianews.gr, οι δύο αδερφές ήταν ηλικίας 73 και 75 ετών και η αστυνομία συνέλαβε την φερόμενη ως δράστιδα σήμερα (18/8) τα ξημερώματα.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και η φερόμενη ως δράστιδα συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Παραγγέλθηκε, δε, η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού.

Όπως υποστηρίζουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν αναφορές ότι η φερόμενη ως δράστιδα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στον εισαγγελέα

Η συλληφθείσα, εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Λάρισα: Ο άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε και εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Τραγωδία σημειώθηκε λίγο νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής 15 Αυγούστου με πτώση 60χρονου περίπου άνδρα από τον 4ο όροφο οικοδομής στην οδό Ηπείρου στη Λάρισα.

Λάρισα: Τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμήςγια το περιστατικό

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr o άτυχος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από τον 4ο όροφο του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments