Ελλάδα

Λάρισα: Νεκρός άνδρας που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Λάρισα: Νεκρός άνδρας που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας
Λάρισα: Ο άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε και εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Τραγωδία σημειώθηκε λίγο νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής 15 Αυγούστου με πτώση 60χρονου περίπου άνδρα από τον 4ο όροφο οικοδομής στην οδό Ηπείρου στη Λάρισα.

Λάρισα: Τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμήςγια το περιστατικό

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr o άτυχος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από τον 4ο όροφο του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λάρισα

Έρευνα επί του τραγικού συμβάντος διενεργεί αυτή τη στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Λάρισα

Λάρισα: Σοκ και από τη γυναικοκτονία

Η εν ψυχρώ δολοφονία εκτυλίχθηκε περίπου στις 10 το πρωί της Τρίτης 3 Αυγούστου, όταν ο 54χρονος εισέβαλε με όπλο μέσα στο ουζερί, στην περιοχή Σωτηρίτσα στον Αγιόκαμπο της Λάρισας. Ο 54χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του τουλάχιστον οκτώ φορές, σύμφωνα με τοπικά μέσα, με αποτέλεσμα να βρει θάνατο. Ο γυναικοκτόνος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την Αστυνομία.

Η εν λόγω γυναικοκτονία έρχεται προστέθηκε σε μια σειρά γυναικοκτονιών τους τελευταίους μήνες, και μόλις λίγα 24ωρα αργότερα από το έγκλημα στη Δάφνη όπου ο σύζυγος μαχαίρωσε και σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο διαμέρισμά τους.

Ο 54χρονος όπως ενημέρωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του κ. Κωνσταντίνος Γαλανός μεταφέρθηκε στις φυλακές Λάρισας λόγω των πυρκαγιών στην Αττική. Σε ότι αφορά το ηχητικό που μαγνητοφώνησε ο ίδιος ο 54χρονος την ώρα της δολοφονίας ισχυρίστηκε κατά την απολογία του σήμερα στην Ανακρίτρια Γ’ στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, πως: «το έκανε μόνο και μόνο για να διαπιστωθεί η απαξίωση και τα άσχημα λόγια της θανούσης προς τα παιδιά της». Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ενημέρωσε πως το ηχητικό βρίσκεται στην δικογραφία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments