Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε το δώρο που της έκανε η πεθερά της

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε το δώρο που της έκανε η πεθερά της
Η Δούκισσα Νομικού ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τις διακοπές της, μας αποκάλυψε το φόρεμα που της χάρισε η πεθερά της.

Η Δούκισσα Νομικού και το φετινό καλοκαίρι περνά ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Η ίδια μάλιστα πρόσφατα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

“Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι”, ανέφερε η παρουσιάστρια στις πρώτες της δηλώσεις μετά την απομακρυνσή της.

Η Δούκισσα Νομικού ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τις διακοπές της, μας αποκάλυψε το φόρεμα που της χάρισε η πεθερά της.

Η Δούκισσα Νομικού είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2007.

Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στον Πειραιά και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα. Μετά το σχολείο, αποφοίτησε στο , ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς. Το 2008, επιλέχθηκε για το ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alter, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη ενώ το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι Mega και ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί» με τους Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή. Την ίδια χρονιά, έκανε και μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά Η Πολυκατοικία, στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2010-2011 ήταν ρεπόρτερ στο green room του talent show Just the 2 Of Us με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργος Καπουτζίδη.

Το καλοκαίρι του 2011, πήρε μεταγραφή για το κανάλι Alter και λίγο αργότερα, ξεκίνησε να παρουσιάζει ξανά την εκπομπή LifeStyle, αυτή τη φορά μόνη της. Η εκπομπή όμως σταμάτησε νωρίς, εξαιτίας της διακοπής όλων των προγραμμάτων του σταθμού λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά και τη μετέπειτα διακοπή λειτουργίας του σταθμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments