Αθλητισμός

Άρσεναλ: Ανοιχτή σε προτάσεις για τον Ομπαμεγιάνγκ

Άρσεναλ: Ανοιχτή σε προτάσεις για τον Ομπαμεγιάνγκ
Άρσεναλ: Η ομάδα του Λονδίνου είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή της Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Οι τελευταίες πληροφορίες.

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε πως είναι ανοιχτή σε μία ενδεχόμενη παραχώρηση του μεγάλου της αστέρα, Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Telegraph Σαμ Ντιν.

Ο Γκαμπονέζος υπέγραψε πρόσφατα την ανανέωση του συμβολαίου του με την Άρσεναλ, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν θεωρείται ένα βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας αυτή τη στιγμή από τον Μικέλ Αρτέτα. Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι από οποιαδήποτε άλλη αγγλική ομάδα, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει σε άλλη κίνηση αν πρώτα δεν αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ.

Ο Ομπαμεγιάνγκ μπορεί να φύγει, αλλά η περίπτωση του δεν θα είναι εύκολη για κανένα κλαμπ που θα τον προσεγγίσει και αυτό γιατί ο εβδομαδιαίος μισθός αγγίζει τις 250.000 λίρες, ποσό που δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει καμία ομάδα σε αυτή τη περίοδο.

Άρσεναλ

Άρσεναλ: Λίγα λόγια για τον Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιερ-Εμερίκ Εμιλιάνο Φρανσουά Ομπαμεγιάνγκ (Pierre-Emerick Aubameyang, γενν. 1989) είναι Γκαμπονέζος ποδοσφαιριστής που παίζει στην θέση του επιθετικού στην Άρσεναλ και στην εθνική ομάδα της Γκαμπόν, όπου είναι αρχηγός. Κατέχει, επίσης, τη γαλλική και την ισπανική υπηκοότητα. Τα αδέλφια του, Ουιλί και Κατιλίνα, είναι επίσης ποδοσφαιριστές.

Η καριέρα του ποδοσφαιριστή

Στην Σαιντ-Ετιέν

Το 2011 υπέγραψε στη Σαιντ-Ετιέν, με την οποία κατέκτησε το 2013 το Λιγκ Καπ Γαλλίας και επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα της Λιγκ 1 για τη σεζόν 2012-2013. Άρσεναλ

Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ

Πίσω στο 2013 ο Ομπαμεγιάνγκ έγινε παίκτης της γερμανικής Μπορούσια Ντόρτμουντ και κατέκτησε δύο Σούπερ Καπ (2013 και 2014) και ένα Κύπελλο Γερμανίας (2017). Επίσης, ανακηρύχθηκε καλύτερος παίκτης της Μπουντεσλίγκα για τη σεζόν 2014-2015 και επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα και ήταν πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης τη σεζόν 2016-2017. Επιπλέον, ήταν στην καλύτερη oμάδα του Γιουρόπα Λίγκ τη σεζόν 2015-2016.

Στην Άρσεναλ

Ο Γκαμπονέζος ήρθε στο Βόρειο Λονδίνο το 2018, έναντι 56 εκατομμυρίων λιρών – ποσό ρεκόρ για την Άρσεναλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments