Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Νέα ονόματα για τη θέση του αριστερού μπακ

Ολυμπιακός: Νέα ονόματα για τη θέση του αριστερού μπακ
Ολυμπιακός: Η λίστα με τους υποψήφιους παίκτες για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας μεγαλώνει.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει με μόλις έναν παίκτη στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, τον Όλεγκ Ρεάμπτσιουκ και στο παιχνίδι με τη Νέφτσι στο Μπακού είχε αναγκαστεί να αγωνιστεί εκεί ο Σισσέ. Μετά την αποχώρηση Χολέμπας το κενό δεν έχει καλυφθεί ακόμα και στον Πειραιά ψάχνουν πυρετωδώς να συμπληρώσουν το παζλ ενόψει της δύσκολης σεζόν που ξεκινάει σύντομα και οι διαδικασίες έχουν επισπευσθεί διότι διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της καλοκαιρινής, μεταγραφικής περιόδου.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος συνηθίζουν να κάνουν εκπλήξεις της τελευταίες στιγμής και στην τελική ευθεία ενισχύεται σημαντικά. Στα ονόματα που είχαν ακουστεί για το αριστερό άκρο της άμυνας έρχονται να προστεθούν δυο ποιοτικές λύσεις από το… «πάνω ράφι».

Ο ένας είναι ο Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι, ο 27χρονος (15/03/1994) μπακ της Ρίβερ Πλέιτ που έχει προταθεί στη ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Είναι μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει λόγω ηλικίας, παραστάσεων, στιλ παιχνιδιού, σωματοδομής, αλλα και επειδή έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο (ιταλικό) και δεν θα πιάνει θέση ξένου.

Ο ύψους 1.85 μ. Αργεντινός μπακ έχει 25 συμμετοχές, 3 γκολ και 8 ασίστ φέτος με τη φανέλα της Ρίβερ πλέιτ σε όλες τις διοργανώσεις και παίζει με την ίδια άνεση, τόσο ως αριστερός μπακ σε 4άδα όσο και ως full back σε σχήμα με 3 στόπερ. Το συμβόλαιό του με τη Ρίβερ λήγει σε έναν χρόνο και για αυτόν τον λόγο η περίπτωσή του παρουσιάζεται εξετάζεται. Κυρίως για τις απαιτήσεις της ομάδας του. Η οποία, ωστόσο, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, μετά και τον αποκλεισμό-σοκ από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Για τον Ανχελέρι έδειξαν ενδιαφέρον η Μαρσέιγ, η Θέλτα και η Λάτσιο. Έκαναν κρούση στη Ρίβερ, αλλά μέχρι στιγμής καμία δεν έχει προχωρήσει την υπόθεση. Μια υπόθεση που είναι δύσκολη, αλλά που εφόσον μπορεί να γίνει, ο Ολυμπιακός θα την προσπαθήσει.

Η δεύτερη πρόταση ακούει στο όνομα  Μοχάμεντ Φαρές και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι απλά. Ο 25χρονος (15/02/1996) διεθνής Αλγερινός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Μοχάμεντ Σάρι στη Λάτσιο (σ.σ. για αυτό εξετάζεται ο Ανχιλέρι…) ενώ και ο ίδιος έχει δείξει ενδιαφέρον αποχώρησης από την ομάδα της Ρώμης. Η υπόθεσή του δεν είναι άγνωστη στον Ολυμπιακό. Ο γεννημένος στη Γαλλία αριστερός μπακ χαφ, βρίσκεται στη λίστα εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Αλλά οι όποιες επαφές δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρωθούν. Τις τελευταίες ημέρες και μετά την οριστική απόφαση της Λάτσιο να τον θέσει στους προς αποχώρηση ποδοσφαιριστές, το όνομά του επέστρεψε στο προσκήνιο.

Ο μόνος τρόπος για να γίνει η συγκεκριμένη μετακίνηση αυτή τη στιγμή είναι ο δανεισμός. Πιθανότατα με μια σημαντική οψιόν αγοράς. Μάλιστα, επειδή έγινε γνωστό ότι ο Φαρές δεν θα συνεχίσει στη Λάτσιο οριστικά, ήδη προέκυψαν ιταλικά σενάρια για το μέλλον του. Η Νάπολι εμφανίζεται να ρώτησε για την πιθανότητα δανεισμού. Η Μπολόνια το ίδιο. Και έπεται και συνέχεια. Με τον Ολυμπιακό να μην έχει κάνει κάποια κίνηση ως τώρα. Αλλά να έχει στο κάδρο τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments