Αθλητισμός

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ: Είμαι ενθουσιασμένος

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ: Είμαι ενθουσιασμένος
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ: Ο καλαθοσφαιριστής έφτασε σήμερα στη χώρα μας. Δηλώνει ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό έφτασε λίγο μετά τις 10:30 της Τρίτης o Tάιλερ Ντόρσεϊ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε στις πρώτες του δηλώσεις τον ενθουσιασμό και τη χαρά του για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ: Όσα ανέφερε στις δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ

«Χαίρομαι που επιτέλους θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα. Είναι ευλογία και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που πρόκειται να έρθει. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να πιάσουμε δουλειά.

Έχουμε πολλά καλά κομμάτια στο ρόστερ και πρέπει απλά να γίνουμε ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα. Περιμένω να γνωρίσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για να γίνουμε μία ομάδα».

Για τους λόγους της απόφασής του να παίξει στον Ολυμπιακό: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ

«Θέλω πάντα να κερδίζω. Πέρυσι δεν πήγα στα playoffs, ούτε εγώ ούτε ο Ολυμπιακός. Αυτό θέλω για αρχή. Βήμα-βήμα να προχωράμε. Ο Σεπτέμβριος έχει παιχνίδια για τις ελληνικές διοργανώσεις στα οποία θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στην Euroleague. Είναι το δεύτερο σπίτι μου η Ελλάδα. Με υποδέχτηκαν και είναι τεράστια ευκαιρία για μένα που θα παίξω στον Ολυμπιακό».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ

«Δουλεύω όλο το καλοκαίρι, προσπαθώ να βελτιώνομαι. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη και φυσικά να προσθέσω κι εγώ στοιχεία στο παιχνίδι μου. Θέλω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα».

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ: Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι Έλληνας ομογενής αθλητής Μπάσκετ που αγωνίζεται στο Ισραήλ με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Τάιλερ Κουίνσυ Ντόρσεϊ  είναι Ελληνοαμερικανός καλαθοσφαιριστής. Πριν παίξει στο NBA ήταν παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος Pac-12 των ΗΠΑ στην ομάδα των Όρεγκον Ντακς. Αποτέλεσε το 2015 μέλος της εθνικής ομάδας νέων ανδρών της Ελλάδος.

Ο Ντόρσεϊ επιλέχθηκε από την ομάδα Ατλάντα Χοκς, στον δεύτερο γύρο του NBA Ντραφτ του 2017, στην 41η θέση. Στη συνέχεια υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Χοκς. Στις 12 Νοεμβρίου 2017 ο Ντόρσεϊ δόθηκε από την Ατλάντα στους Έρι Μπέι Χοκς, στο πρωτάθλημα NBA G-League.

Υπέγραψε στους Μέμφις Χασλ στις 8 Φεβρουαρίου και έκανε το ντεμπούτο του εκείνο το απόγευμα. Ο ομογενής γκαρντ είχε 6,2 πόντους, 2,4 πόντους και 1,2 ασίστ ανά αγώνα στο ΝΒΑ. Τελικά έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο του 2019.

Στις 17 Αυγούστου ο Έλληνας αθλητής, υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. «Με την απόκτηση του Τάιλερ, ολοκληρώσαμε τη στελέχωση του ρόστερ», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον 23χρονο γκαρντ να επισημαίνει πως «άκουσα πολύ όμορφα πράγματα για την πόλη και τους φιλάθλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments