Lifestyle

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ούτε οι Λιγνάδηδες ούτε οι Φιλιππίδηδες είναι απώλεια για το θέατρο

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ούτε οι Λιγνάδηδες ούτε οι Φιλιππίδηδες είναι απώλεια για το θέατρο
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Αφησε αιχμές για τους δύο ηθοποιούς για ακόμη μία φορά.

Με αφορμή την απώλεια του ηθοποιού, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, που έφυγε από την ζωή το Σάββατο, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου άφησε και αιχμές για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε τι είναι για τον ίδιο απώλεια από το θέατρο, δείχνοντας πόσο συγκινημένος είναι από την απώλεια του ηθοποιού. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ούτε οι Λιγνάδηδες ούτε οι Φιλιππίδηδες είναι απώλεια για το θέατρο!!! Οι Τριανταφυλλόπουλοι Είναι!!!!!!!!!» Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού σχολίασε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στο Facebook:

«Με απέραντο πόνο και θλίψη συγκλονισμένος έμαθα μόλις τώρα το χαμό του αγαπημένου φίλου, του λατρευτού σε πολλές δουλειές συνεργάτη στο Ανοιχτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη, του σπουδαίου ηθοποιού, του αθόρυβου καλλιτεχνη, του φιλοσοφημένου ανθρώπου, του συνεπούς εργάτη του θεάτρου, του φιλότεχνου, του σπουδαίου οικογενειάρχη … Κώστα μου πάλεψες τέσσερις μήνες και φεύγεις τόσο νωρίς από κοντά μας.. Θα μας λείψεις. Θα μας λείπει το σπουδαίο ταλέντο σου, το χιούμορ σου, η φωνή σου που έντυσε τόσους ήρωες που λάτρεψαν τα παιδιά στις μεταγλωττίσεις.. Θα μας λείπει ένας σημαντικός ηθοποιός, που είχε την στόφα των μεγάλων σπουδαίων του παρελθόντος . ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ Η ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ.. Η εξοδιος ακολουθια θα γινει εκτός Αθηνων σε στενό οικογενειακό κύκλο κι αντί στεφάνων στη μνημη του Κώστα Τριανταφυλόπουλου, όποιος επιθυμεί ενισχύει το Ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών».

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Πως είχε σχολιάσει την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Την απόφαση της δικαιοσύνης να προφυλακιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, είχε σχολιάσει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός που συνεργάστηκε θεατρικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους γνώριζαν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές εκείνου όσο και άλλων ισχυρών συναδέλφων του. Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

«Πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης το θέμα και καλά έκανε και τον πήρε. Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν στα κυκλώματα τα οποία στήριξαν αυτούς τους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον ΑΝΤ1. «Οι δημοσιογράφοι τους στηρίξατε, τους αγκαλιάσατε, τους δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες. Οι παραγωγοί από την άλλη μεριά που ήξεραν πράγματα που γίνονταν κάτω από τη στέγη τους και δεν αντέδρασαν. Οι περισσότεροι τουλάχιστον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments