Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Έκλεισε και έρχεται Θεσσαλονίκη ο Μιτρίτα

ΠΑΟΚ: Έκλεισε και έρχεται Θεσσαλονίκη ο Μιτρίτα
ΠΑΟΚ: Ο Αλεξάντρου Μιτρίτα τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του δικέφαλου του Βορρά και έρχεται στην Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά δυναμικά για την ενίσχυση του ρόστερ του για την επερχόμενη σεζόν. Πρόσφατα ο δικέφαλος του Βορρά έκανε μία επένδυση με φόντο το μέλλον πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, υπογράφοντας τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Παύλο Λογαρά από τον Βόλο.

Έτσι μετά από τις διαπραγματεύσεις που υπήρξαν μεταξύ του δικέφαλου και του Μιτρίτα επετεύχθη συμφωνία και αναμένεται να επικυρωθεί με την άφιξη του Αλεξάντρου Μιτρίτα στη Θεσσαλονίκη. Έτσι η ομάδαα ενισχύεται με τον 26χρονο Ρουμάνο winger της New York City.

Η συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ, Μιτρίτα και New York City

Εδώ και περίπου δύο ημέρες, ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει σε απόλυτη συμφωνία με την New York City FC για την απόκτηση του Μιτρίτα υπό καθεστώς δανεισμού, ωστόσο, έπρεπε να ξεπεραστούν οι ανοιχτές εκκρεμότητες της ομάδας του με την Αλ Αχλί που είχε μέχρι πρότινος τα δικαιώματά του.

Συνεπώς, από τον ΠΑΟΚ διατηρούσαν χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας πως η υπόθεση δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων τους και περίμεναν το «πράσινο» φως από την ομάδα του MLS προκειμένου να «τρέξουν» τη μεταγραφή. Φαίνεται πως όλα «κλείνουν» θετικά για τους Θεσσαλονικείς που ενισχύονται στα αριστερά της επίθεσης με τον Αλεξάντρου Μιτρίτα, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την Πέμπτη, λοιπόν, αναμένεται αρκετή κινητικότητα στα πέριξ του ΠΑΟΚ και κυρίως στη Θεσσαλονίκη καθώς είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Ρουμάνου προκειμένου να δρομολογήσουν τα διαδικαστικά και κατόπιν να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Μιτρίτα, ο οποίος παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο και δεύτερος επιθετικός, είχε έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Αμερικής.

Στην καριέρα του έχει παίξει σε Κραϊόβα (60 αγώνες, 29 γκολ κι 11 ασίστ), Φαρούλ (51 ματς, 7 γκολ κι 9 ασίστ), Πεσκάρα (37 αγώνες, 2 γκολ, 6 ασίστ), Νέα Υόρκη (49 ματς, 18 γκολ, 7 ασίστ), Αλ Αχλί (30 ματς, 4 γκολ, 5 ασίστ), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Στεάουα (1 ματς).

Το βίντεο με τις εμφανίσεις του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments