Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Έκλεισε τον Εμπαμπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Έκλεισε τον Εμπαμπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι Μαδριλένοι έκαναν την υπέρβαση και δίνουν 180 εκατομμύρια στην Παρί Σεν Ζερμέν για να πάρουν τα δικαιώματα του Γάλλου εξτρέμ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την υπέρβαση, έφτασε στα 180 εκατομμύρια ευρώ και κατάφερε να πείσει την Παρί Σεν Ζερμέν να απαντήσει θετικά για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Κίλιαν Εμπαμπέ στους Μερένχες που θέλουν διακαώς τον παίκτη.

Όπως αποκαλύπτει η «Μarca», οι Μαδριλένοι πίεσαν αρκετά τους Παριζιάνους και ανέβασαν την προσφορά τους στα 180 εκατομμύρια ευρώ,  τονίζοντας παράλληλα πως αυτή ήταν και η τελευταία προσφορά για τον Κιλιάν Μπαπέ.

Αλώστε, ο 22χρονος σταρ μετέφερε στους Παριζιάνους πως η μοναδική του επιθυμία είναι να παίξει στη Ρεάλ, είτε αυτό συμβεί φέτος είτε την επόμενη χρονιά. Η Παρί έκανε πίσω, είδε πως δεν έχει καμία ελπίδα για να τον κρατήσει στην ομάδα και αποφάσισε να πει το «οκ» για την τεράστια μεταγραφή, έχοντας πλέον στις τάξεις της τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τη «βασίλισσα» και να έχει αποδεχθεί όλους τους όρους του συμβολαίου που του προσφέρθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μαδρίτη, είχε κάνει γνωστό και σε αρκετούς συλλόγους από την Αγγλία, πως μεγάλη του επιθυμία είναι να παίξει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ακόμα και σήμερα (27/8).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments