Αθλητισμός

Τσιτσιπάς- «dudewithsign» ενώνουν τις δυνάμεις

Τσιτσιπάς- «dudewithsign» ενώνουν τις δυνάμεις
Ο influencer «dudewithsign» μετά τον Μπάιντεν ενώνει τις δυνάμεις του με τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά.

Στέλνει το δικό του μήνυμα ο Έλληνας τενίστας  με τον διάσημο influencer  για το… κούρεμα, τρολάρουν και γίνονται το απόλυτο viral.

Βρέθηκε με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Τορόντο, όπου ο Έλληνας τενίστας αγωνιζόταν για το Rogers Cup και «ένωσαν τις δυνάμεις τους» στέλνοντας ο καθένας το δικό του μήνυμα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας τους, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε: «Μη μου λες τι να κάνω».

Ως δύο από τις επιδραστικότερες προσωπικότητες των social media, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μέσα σε μόνο 30 λεπτά, η δημοσίευση συγκέντρωσε σχεδόν 70.000 likes.

Στη νέα του φωτογραφία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναπαράγει την μόδα του διάσημου Σεθ Φίλιπς κρατώντας μία ταμπέλα, που γράφει «κουρέψου». Δίπλα του ποζάρει ο ίδιος ο δημιουργός της διάσημης σελίδας στο Instagram «dudewithsign», Φίλιπς κρατώντας κι εκείνος μία ταμπέλα, στην οποία αναγράφεται το μήνυμα «κέρδισε ένα Grand Slam».

Πριν λίγες ημέρες, ο γνωστός τενίστας αναδείχτηκε ο 8ος πιο επιδραστικός αθλητής στον κόσμο, αφήνοντας πίσω του τον Λιονέλ Μέσι, τον Λεμπρόν Τζέιμς και άλλους μεγάλους αστέρες. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι βρίσκεται μόνο δύο θέσεις πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο γνωστός influencer απαριθμεί σήμερα σχεδόν 8 εκατ. followers στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Ο τρόπος όμως, με τον οποίο κατάφερε κι έφτασε ως εδώ φαντάζει σχεδόν αδύνατος.

Ο Σεθ Φίλιπς με τον φίλο του και πλέον, συνεργάτη του, Έλιοτ Τέμπελε άνοιξαν το εν λόγω λογαριασμό το 2019. Η πρώτη τους φωτογραφία ήταν με τον Σεθ να στέκεται όρθιος σε έναν δρόμο του Μανχάταν και να κρατάει μία ένδειξη που έγραφε «σταματήστε να απαντάτε όλοι στα αυτόματα μηνύματα των εταιρειών».

Αμέσως, η φωτογραφία του έγινε viral στο Instagram, σημειώνοντας χιλιάδες αναδημοσιεύσεις. Έκτοτε, φροντίζει να ανανεώνει καθημερινά τον λογαριασμό του και στέλνει με τις ταμπέλες του τα δικά του μηνύματα στον κοινό του. Αποκαλεί τον εαυτό του «ο διαδηλωτής με την ταμπέλα» και φροντίζει να ασχολείται με όλα τα θέματα της επικαιρότητας, που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Πρόσφατα μάλιστα, ο influencer συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και έστειλε το δικό του μήνυμα για τον εμβολιασμό για τον Covid-19. Στην  «ταμπέλα» του αυτή την φορά, έγραψε: «Ας ενδιαφερθούμε ο ένας για τον άλλο και να εμβολιαστούμε» . Ανάλογο μήνυμα έστειλε και ο Τζο Μπάιντεν, του οποίου το μήνυμα έγραφε:  «Αυτός ο τύπος έπιασε το νόημα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments