Θέσεις Εργασίας

Δημόσια ΙΕΚ: Εγγραφές επιτυχόντων υποψηφίων με παράλληλο μηχανογραφικό για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ

Δημόσια ΙΕΚ: Εγγραφές επιτυχόντων υποψηφίων με παράλληλο μηχανογραφικό για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ
Αποτελέσματα πανελληνίων: Ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα μετά και τα αποτελέσματα πανελληνίων που δημοσιεύθηκαν σήμερα οι εγγραφές επιτυχόντων υποψηφίων καταρτιζομένων με τη διαδικασία του παράλληλου μηχανογραφικού για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.

Ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα μετά και τα αποτελέσματα πανελληνίων που δημοσιεύθηκαν σήμερα οι εγγραφές επιτυχόντων υποψηφίων καταρτιζομένων με τη διαδικασία του παράλληλου μηχανογραφικού για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.

Ποια η διαδικασία και οι ημερομηνίες

Κατόπιν της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων επιλογής υποψηφίων για τα Δημόσια ΙΕΚ, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούνται οιεπιτυχόντες υποψήφιοι σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, που υπέβαλλαν παράλληλο μηχανογραφικό να προσέλθουν από την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου από 9:00 έως 14:00, στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ για να υποβάλλουν Αίτηση Εγγραφής. Τα στοιχεία επικοινωνίας με τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ βρίσκονται στον ιστότοπο του ΟΑΕΔww w.oaed.gr ή στον παρακάτω σύνδεσμο https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr/index.php/site/contact

Όσοι επιτυχόντες δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματαθα θεωρηθούν ότι δεν επιθυμούν να εγγραφούν.

Ποια τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή

Απαραίτητα δικαιολογητικά για εγγραφή:

  • 1. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου,Πτυχίο ΤΕΕ Β΄Κύκλου)
  • 2. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους
  • 3. Βεβαίωση ΑΜΚΑ
  • 4. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείωντους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία ) Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η εγγραφή του υποψηφίου ταυτόχρονα σεσχολή, τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση ΑΕΙ και Δημόσιο ΙΕΚ.
ΟΑΕΔ

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ

Νέες προσλήψεις προωθεί ο ΟΑΕΔ για τη στελέχωση 30 Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα στις 23:59.

Που υποβάλλονται αιτήσεις

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημόσιου gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/aitese-oromisthion-ekpaideutikon-iek-oaed Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Κατάρτιση και εκπαιδευτικό περιεχόμενο → Αίτηση ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΙΕΚ – ΟΑΕΔ. Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, Υπουργική Απόφαση και τη σχετική Προκήρυξη, παρέχονται στον ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr, στις ενότητες «Νέα & Ανακοινώσεις» και «Κατάρτιση».

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος σε πρόγραμμα για πέντε περιφέρειες

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, η διάρκεια της επιδότησης είναι 12 μήνες και τα ποσά της μηνιαίας επιχορήγησης μισθού και ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη ανέργων σε νέες θέσεις πλήρους απασχόλησης έχουν ως εξής:

  • 473,50 € για τους ανέργους ηλικίας έως και 49 ετών
  • 568,20 € για τους ανέργους ηλικίας 50 ετών και άνω
  • 615,55 € για τους μακροχρόνια ανέργους
  • 710,25 € για τους μακροχρόνια ανέργους 50 ετών και άνω

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments