Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Κόλαση στο νέο video clip

Κατερίνα Στικούδη: Κόλαση στο νέο video clip
Κατερίνα Στικούδη: Η καυτή performer συμμετέχει στο νέο τραγούδι των Dinamiss και στο video clip βάζει φωτιές με την παρουσία της.

Μία από τις κυκλοφορίες του Αυγούστου που θα μονοπωλήσουν τα YouTube Trends, είναι και η εκρηκτική τριπλέτα των Dinamiss, Κατερίνας Στικούδη και Mc Daddy.

Το hot female duo των Dinamiss ένωσε τις δυνάμεις του με την φλογερή Κατερίνα Στικούδη και τον μοναδικό Mc Daddy στο super ανεβαστικό “Rio” που κυκλοφορεί από τη Lemon Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το επίσημο βίντεο γυρίστηκε μέσα στο καλοκαίρι σε σκηνοθεσία του Jim Georgantis, με τους 3 καλλιτέχνες να δείχνουν στο κοινό το πώς πραγματοποιούνται τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ, με σκηνές τόσο από τη διαδικασία του shooting όσο και από το backstage.

Κατερίνα Στικούδη: Η επέτειος γάμου με τον Βαγγέλη Σερίφη

“Όλοι μας έχουμε αλλάξει γνώμη για πολλά θέματα, που νομίζαμε ότι είχαμε ξεκάθαρη άποψη. Όλοι μας! το θέμα είναι να το παραδεχτούμε. Να έχουμε το θάρρος να πούμε «δεν είχα αυτή την άποψη, αλλιώς τα ήξερα…». Να είμαστε ειλικρινείς. Χτες ήταν η επέτειος του γάμου μου. Ποτέ δεν ήμουν το κορίτσι που ονειρεύονταν τη μέρα του γάμου του, το νυφικό και όλα αυτά. Προσέξτε, δεν κατηγορώ τα κορίτσια που το κάνουν, είναι φυσιολογικό, ειδικά σε μια κοινωνία που μας προετοιμάζει μέσα από κυρίαρχα πρότυπα, ταινίες, περιοδικά κλπ.” δήλωσε στο fthis.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments