Πολιτική

Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Θανάση Κωνσταντινίδη

Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Θανάση Κωνσταντινίδη
Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης πήρε το αργυρό μετάλλιο στη ρίψη κορίνας F32, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, χαρίζοντας στη χώρα μας το τρίτο μετάλλιο στη διοργάνωση.

«Μας έκανε περήφανους για ακόμη μια φορά» τονίζει στην ανάρτηση του ο πρωθυπουργός.

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη ρίψη κορίνας F32 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, μας έκανε περήφανους για ακόμη μία φορά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον συνεχάρη με μια ανάρτηση του twitter, γράφοντας: «Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη ρίψη κορίνας F32 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ! Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, μας έκανε περήφανους για ακόμη μία φορά».

ο 51χρονος αθλητής, έχοντας ως κορυφαία επίδοση τα 38.68μ, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος της κορίνας F32. Πρώτος αναδείχθηκε ο Λίου Λι με κορυφαία βολή στα 45.39μ και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Γουαλίντ Φεράχ με 35.34μ.

Ο Κωνσταντινίδης είχε λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο άθλημα της σφαιροβολίας, καταρρίπτοντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ με βολή στα 10 μέτρα και 39 εκατοστά.

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Δυναμικό ξεκίνημα είχαν δύο Έλληνες Παραολυμπιονίκες καθώς κατάφεραν να φέρουν από ένα χάλκινο μετάλλιο ο καθένας.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες έχουν πλέον ξεκινήσει με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες να ξεκινούν πολύ δυναμικά κερδίζοντας από ένα χάλκινο μετάλλιο. Την αρχή έκανε ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία β’ της σπάθης και ξεκινώντας ιδανικά τους Αγώνες.

Λίγο αργότερα, ο Δημοσθένης Μιχαλετζάκης τερμάτισε τρίτος στα 100 μέτρα ελεύθερο, κερδίζοντας το δεύτερο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments