Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [29/08/2021]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [29/08/2021]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Κριός

Μην αφήσετε την ενέργεια της σημερινής μέρας να σας κάνει να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε. Υπάρχει μια τάση, με το τρέχον πλανητικό σκηνικό να υπερβάλλετε με κάποιο τρόπο. Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχετε συμφωνήσει να διευθετήσετε μια συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά θα χειροτερέψετε τα πράγματα, αν το κάνετε με μισή καρδιά.

Ταύρος

Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να διατηρήσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα σήμερα, με την τρέχουσα πλανητική ενέργεια στο προσκήνιο. Έχετε μια μεγάλη γκάμα επιλογών από πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον/την σύντροφό σας, αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα, μπορεί να μην καταλήξετε πουθενά. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε. Κάντε μια έκπληξη στον εαυτό σας!

Δίδυμος

Συνήθως έχετε μια σαφή άποψη για το τι συμβαίνει στη ζωή σας. Έχετε μια πιο αποστασιοποιημένη προοπτική που σας κρατάει πάνω από την ταραγμένη θάλασσα των συναισθημάτων στην οποία βυθίζονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ανακαλύψετε ξανά το νόημα του έρωτα. Θα αφεθείτε στο πάθος και θα το απολαύσετε!

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δυνατότητα να βυθιστείτε σε σκέψεις που περιλαμβάνουν τον/την αγαπημένο /η σας. Μπορεί να βρεθείτε να θυμάστε όμορφες στιγμές που έχετε περάσει μαζί, τα ταξίδια που έχετε κάνει αλλά και όσα προσμένετε από το μέλλον. Αλλά θα περάσετε καλύτερα αν πάτε κάπου για να διασκεδάσετε με τον/την σύντροφό σας. Δείτε μια ρομαντική ταινία ή κάντε μια βόλτα σε ένα όμορφο μέρος. Γιατί να φαντάζεστε κάτι όταν μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα;

Λέων

Πιστεύετε όλα όσα ακούτε ή πρέπει πρώτα να τα ελέγξετε με τα μάτια σας; Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι τα πράγματα φαίνονται μπερδεμένα. Είτε εσείς είτε ο/η αγαπημένος/η σας αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τι. Με τη συζήτηση θα μπερδευτούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα τώρα. Αφήστε να περάσει μια μέρα. Αύριο όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Παρθένος

Υπάρχει μια πολύ έντονη ενέργεια στην ατμόσφαιρα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι οι φαντασιώσεις που κάνετε με το αντικείμενο του πόθου σας μπορεί να έχουν μεγάλη επίδραση πάνω σας σήμερα. Μια ιδέα μπορεί να σας προκαλέσει να δράσετε, όποια και αν είναι η πραγματικότητα της κατάστασης και να αποφασίσετε να κάνετε μια σημαντική κίνηση.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας υπόσχεται τα πάντα, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε υπογράψει μια εγγύηση πριν χαρίσετε την καρδιά σας. Θα σας δοθεί μια θαυμάσια ευκαιρία να ερωτευτείτε, προκαλώντας σας συναισθήματα που δεν έχετε βιώσει ξανά. Στην πορεία βέβαια κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι δεν θα απογοητευτείτε.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι είναι καλή ιδέα να εξετάσετε προσεκτικά τυχόν προσφορές που θα λάβετε, πριν λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να συμβούν τα πάντα: να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας ή μια υπέροχη φιλία. Για να μην καταλήξετε να απογοητευτείτε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε πραγματικά με το άλλο πρόσωπο.

Τοξότης

Σας αρέσει να γνωρίζετε πού βρίσκεστε στις περισσότερες περιπτώσεις. Είτε έχετε εσείς τον έλεγχο, είτε έχετε τρόπους να δείξετε την αποδοκιμασία σας. Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού, όλα φαίνονται λίγο μπερδεμένα, σαν σκιές τη νύχτα. Δεν μπορείτε να μαντέψετε τι σκέφτεται ο/η αγαπημένος/η σας και θα χρειαστεί απλά να κάνετε υπομονή και να περιμένετε μέχρι να αποκτήσετε μια σαφέστερη προοπτική.

Αιγόκερως

Υπάρχουν μέρες που όλα τα κομμάτια μπαίνουν σχολαστικά στην θέση τους σαν παζλ. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει ένα άγγιγμα χάους στην ερωτική σας ζωή. Ίσως να μην είστε σίγουροι για το τι σκέφτεται ο/η σύντροφός σας σε ένα θέμα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Θα πρέπει να μάθετε από παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν και να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε διαδικτυακές γκαλερί και εκθέσεις τέχνης ή ίσως να νοικιάσετε μια υπέροχη ταινία με τον/την σύντροφό σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει κάθε είδους δημιουργικές ευκαιρίες. Κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν σας μπορεί επίσης να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην μέρα σας. Είναι καιρός να κάνετε πράγματα που εμπνέουν και τους δυο σας και σας βοηθούν να πλησιάσετε τους στόχους σας για το μέλλον.

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει πρόσβαση στον κόσμο της φαντασίας. Το πώς θα την χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από εσάς. Οι θετικές εικόνες μπορούν να δώσουν μια νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή και οι αρνητικές μπορούν να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Πώς οι σκέψεις σας κάνουν τα πράγματα καλύτερα ή χειρότερα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments