Lifestyle

Σακίρα: Η όμορφη φωτογραφία με τους γιους της

Σακίρα: Η όμορφη φωτογραφία με τους γιους της
Σακίρα: Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες με τους γιους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόσφατα, η διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τα παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και παρατηρήσαμε πόσο έχουν μεγαλώσει τα αγοράκια και πόσο χαριτωμένα είναι.

Υπενθυμίζουμε πως η 41χρονη τραγουδίστρια από την Κολομβία και ο 31χρονος ποδοσφαιριστής από την Ισπανία, Gerard Piqué, είναι παντρεμένοι από το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο αγοράκια, τον Milan Piqué Mebarak, 5 ετών, και τον Shasha Piqué Mebarak, τριών ετών.

Η Κολομβιανή σταρ συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Vamos Colombia!».

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Σακίρα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Σακίρα: Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σακίρα είναι η τελευταία από τους διεθνείς καλλιτέχνες που πούλησε πρόσφατα τα δικαιώματα της μουσικής της έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Στη συμφωνία πώλησης περιλαμβάνονται και τα 145 τραγούδια της, μεταξύ των οποίων και οι επιτυχίες Hips Don’t Lie, When, Wherever και She Wolf. Τα τραγούδια της έχουν φέρει τη Λατίνα σταρ στην κορυφή με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στη λίστα των ισπανόφωνων καλλιτεχνών, με 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε με το Hipgnosis Song Fund, το οποίο απέκτησε επίσης πρόσφατα τη μουσική των Blondie και Neil Young.

Η εταιρεία Hipgnosis δεν αποκάλυψε οικονομικά στοιχεία της πώλησης, αλλά πληρώνει συνήθως το ισοδύναμο των δικαιωμάτων 15 ετών εκ των προτέρων. Η Hipgnosis έχει δώσει δισεκατομμύρια δολάρια τα τελευταία χρόνια, αποσπώντας τα δικαιώματα της μουσικής καλλιτεχνών όπως ο Neil Young, η Blodie, ο Barry Manilow κλπ. Από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 1991, σε ηλικία 13 ετών, η Σακίρα έχει πουλήσει περισσότερα από 80 εκατομμύρια δίσκους, έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy και 12 Latin Grammy.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments