Lifestyle

Σακίρα μαγιό: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και αποδεικνύει γιατί οι γοφοί είναι το δυνατό της σημείο

Σακίρα μαγιό: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και αποδεικνύει γιατί οι γοφοί είναι το δυνατό της σημείο
Σακίρα μαγιό: Επιβεβαιώνει τη μεγάλη της επιτυχία «Hips Don't Lie» και δείχνει τα προσόντα της.

Με μια ανάρτησή της στα social media, η Σακίρα επιβεβαιώνει τον λόγο για τον οποίο είναι γνωστή, πέρα από τις φωνητικές της ικανότητες.

Η γνωστή Κολομβιανή τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα αγαπητή καθώς έχει αυτό το χαρακτηριστικό βάθος στη φωνή της ενώ οι περισσότερες εμφανίσεις της, αν όχι όλες, συνοδεύονται από κάποιο χορευτικό που είναι δύσκολο και απαιτητικό αλλά η ίδια ξέρει πώς να χειριστεί τους γοφούς της, ταιριάζοντας πάντα την όποια κίνησή της με τον ρυθμό που ακούγεται.

Και παρότι διαθέτει ένα δυνατό Instagram account, δεν συνηθίζει να ανεβάζει προκλητικές ή αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Ωστόσο, πρόσφατα δημοσίευσε στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης εκατομμυρίων celebrities μια φωτογραφία της ίδιας από παραλία όπου ποζάρει με μικροσκοπικό, ανοιχτόχρωμο μπικίνι κοιτώντας τον φωτογραφικό φακό.

Ήταν πριν από δεκαπέντε σχεδόν χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το «Hips Don’t Lie». Πιο συγκεκριμένα, οι πωλήσεις ενός άλμπουμ ήταν απογοητευτικές σε σχέση με αυτές του προηγούμενού της. Έτσι, το άλμπουμ επανακυκλοφόρησε με την προσθήκη του «Hips Don’t Lie», μια συνεργασία με τον Wyclef Jean. Αμέσως οι πωλήσεις του άλμπουμ ανέβηκαν κατακόρυφα.

Ακούστε την τόσο μεγάλη της επιτυχία που μετρά πάνω από 800 εκατομμύρια προβολές:

Επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά πως «οι γοφοί της δεν λένε ψέματα»

Το «Hips Don’t Lie» έφτασε στο Νο1 και στις δύο μεριές του Ατλαντικού ενώ είναι μέχρι στιγμής, το πιο επιτυχημένο single της δεκαετίας και σύμφωνα με το United World Chart το 46ο πιο επιτυχημένο εμπορικά κομμάτι όλων των εποχών. Για το «Hips Don’t Lie», η Σακίρα ήταν υποψήφια για Γκράμι στην κατηγορία Καλύτερα Φωνητικά σε Ποπ Συνεργασία.

Στο βίντεο κλιπ μάλιστα, λίκνιζε με τρομερή επιδεξιότητα τους γοφούς της στους ξέφρενους ρυθμούς του τραγουδιού κάνοντας την υφήλιο να παραμιλά. Και η ίδια έχει μπει με δόξες και τιμές στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο. Μα αυτή τη φορά η Λατίνα σταρ δεν χρειάστηκε να χορεύει για να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά πως «οι γοφοί της δεν λένε ψέματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments