Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έφυγαν Ντρέγκερ και Τσούμιτς – Ποιοι ακολουθούν

Ολυμπιακός: Έφυγαν Ντρέγκερ και Τσούμιτς – Ποιοι ακολουθούν
Ολυμπιακός: Ποιοι βρίσκονται εκτός πλάνων.

Παρελθόν αποτελούν οι Μοχάμεντ Ντρέγκερ και Νίκολα Τσούμιτς από τον Ολυμπιακό, στη διαδικασία ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ και των αποχωρήσεων. Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται κι άλλοι παίκτες.

Ο Σέρβος εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λουκέρνη με μονοετή δανεισμό και βρίσκεται ήδη καθ’ όδον για την ελβετική πόλη, αφού οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, αλλά απεδέχθει αυτή της Κυπελλούχου Ελβετίας.

Ο Γερμανο-τυνήσιος δεξιός οπισθοφύλακας ακολούθησε, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία θα παραχωρηθεί ως δανεικός και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Υπήρξε πρόταση και από από την Γκόρνικ (σ.σ. πέρυσι είχε τον Γιάννη Μασούρα) και μία ομάδα Β’ Γερμανίας, αλλά ο Ολυμπιακός επέλεξε να τον στείλει στη Νότιγχαμ και το πολύ σκληρό πρωτάθλημα της Championship, όπου θα έχει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια και να βελτιωθεί.

Ολυμπιακός: Οι παίκτες υπ’ ατμόν

Την πόρτα της εξόδου έχουν πλησιάσει κι αναμένεται να ανοίξουν κι άλλοι παίκτες, καθώς σήμερα είναι η τελευταία ημέρα προθεσμίας της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δεν θα πάει τελικά στον ΑΠΟΕΛ, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Ειδική περίπτωση είναι κι αυτή του Αχμέντ Χασάν. Για τον 28χρονο σέντερ φορ υπήρξε ενδιαφέρον από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από τη Μονπελιέ. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Αιγύπτιος θα μείνει στον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν δεν έχει πάρει μεταγραφή έως την 1η Σεπτεμβρίου. Εξάλλου όνομά του «παίζει» δυνατά στην τουρκική ποδοσφαιρική αγορά, όπου οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 08/09. Ενώ έχει πέσει στο τραπέζι και ρωσικών ομάδων, που επίσης αναζητούν σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά του Χασάν. Και στη Ρωσία το μεταγραφικό «παζάρι» κλείνει αργότερα και συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο άλλος σέντερ φορ που προορίζεται για άλλη ομάδα είναι ο Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός απέρριψε την πρόταση να επιστρέψει στο Μεξικό και μάλλον προτιμά να μείνει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα προς την Ιβηρική. Η Λας Πάλμας παραμένει στο τραπέζι, με τον ατζέντη του, να υποστηρίζει στην Αργεντινή ότι έχει δύο ακόμη περιπτώσεις για τον πελάτη του, μία στην Ισπανία και μία στην Ιταλία (σ.σ. έχει ιταλικό διαβατήριο).

Εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν και για την περίπτωση του Γιάννη Μασούρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για την περίπτωσή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί κάτι, έστω και την ύστατη ώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments