Lifestyle

Κάμερον Ντίαζ: Γενέθλια για την πανέμορφη ηθοποιό

Κάμερον Ντίαζ: Γενέθλια για την πανέμορφη ηθοποιό
Κάμερον Ντίαζ: Παρά το γεγονός πως η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός έφτασε αισίως τα 49 χρόνια ζωής, παραμένει ωστόσο μία πραγματική κούκλα!

Σαράντα εννέα κεράκια έσβησε φέτος η γνωστή και πολυαγαπημένη ηθοποιός του Χόλυγουντ, Κάμερον Ντίαζ!

Η εξωγήινη ομορφιά της που άφησε το κοινό με ανοικτό στόμα όταν ερμήνευσε το αντικείμενο του πόθου του Jim Carrey στην θρυλική Μάσκα (1994), αποφάσισε εδώ και λίγο καιρό ότι η έφτασε η στιγμή να δώσει τέλος σε μία μεγάλη καριέρα στο σινεμά. Κάμερον Ντίαζ

Σίγουρα θα λείψει σε όλο το αντρικό κοινό για το οποίο ήταν, είναι και θα είναι μία αιώνια φαντασίωση.

Κάμερον Ντίαζ: Μόνο αυτή

Η εξωτερική της εμφάνιση, οι εκφράσεις της και οι απόλυτα θηλυκές κινήσεις της είναι κάτι περισσότερο από σπάνιες. Μάλιστα η δυνατότητά της να τσαλακώνεται και να παίζει με τρομερή άνεση ρόλους όπου το χιούμορ πρέπει να συμβαδίσει δίπλα στο sexyness – πχ Κάτι τρέχει με τη Μαίρη ή τους Άγγελους του Τσάρλι – την έφερε ακόμα πιο ψηλά στις προτιμήσεις των αντρών.

Λογικό, αφού αντί να φαίνεται απόμακρη, ερχόταν στο επίπεδο του girl next door ενώ παράλληλα μόνο girl next door δεν ήταν. Η εικόνα άλλωστε, πάντοτε μιλούσε από μόνη της για την καλλονή από την Καλιφόρνια.

Κρασί, το νέο της χόμπι

Πέραν όλων των άλλων, η Cameron Diaz ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την παραγωγή κρασιού, μέσω του brand της Avaline. Μάλιστα, φαίνεται να ακολουθεί πλήρως το οινικό trend της εποχής με τα φυσικά κρασιά να είναι στο επίκεντρο.

Κάμερον Ντίαζ: Λίγα λόγια για την ίδια

Η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Michelle Diaz ; 30 Αυγούστου 1972) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, παραγωγός και συγγραφέας. Συχνά εμφανίστηκε σε κωμωδίες ενώ απέκτησε αναγνωρισιμότητα και από δραματικούς ρόλους. Είχε 4 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, 3 υποψηφιότητες για βραβείο Screen Actors Guild Award και έλαβε ένα βραβείο New York Film Critics. Το 2013 έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός άνω των 40 ετών στο Χόλυγουντ. Το 2018, σύμφωνα με το box office των ΗΠΑ τα συνολικά έσοδα της Ντίαζ ξεπερνούν τα $3 δις ενώ τα έσοδά της παγκοσμίως ξεπερνούσαν τα $7 δις. Έτσι θεωρείται η πέμπτη πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στις ΗΠΑ.

Γεννημένη στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, η Ντίαζ μεγάλωσε στο Long Beach. Ενώ ήταν ακόμα στο σχολείο, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite Model Management. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο σε ηλικία 21 ετών στην κωμωδία Η Μάσκα (1994), μαζί με τον Τζιμ Κάρεϊ. Έκανε ένα γκεστ στην ταινία Ο Γάμος του Καλύτερού Μου Φίλου (1997) πριν εμφανιστεί στον ομώνυμο ρόλο στην κωμωδία Κάτι Τρέχει με την Μαίρη (1998), η οποία τής χάρισε φήμη και υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ. Οι δυο επόμενες ταινίες – το δράμα Any Given Sunday και η ταινία φαντασίας Being John Malkovich (και οι δυο 1999) – χάρισε φήμη στην Ντίαζ ως ηθοποιού και κέρδισε την δεύτερη υποψηφιότητα της για Χρυσή Σφαίρα. Κάμερον Ντίαζ

Η Ντίαζ κέρδισε τρίτη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την ταινία Vanilla Sky (2001) και εμφανίστηκε σε δημοφιλείς ταινίες στις αρχές της δεκαετίας 2000, μεταξύ των οποίων Οι Άγγελοι του Τσάρλι (2000) και η συνέχεια Οι Άγγελοι του Τσάρλι (2003) και ως ηθοποιός φωνής στην σειρά Σρεκ (2001-2010).

To 2003 συμμετείχε στην επική ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε Gangs of New York, για την οποία κέρδισε την τέταρτη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Οι υπόλοιπες ταινίες της περιλαμβάνουν τις δραματικές κωμωδίες In Her Shoes (2005) και The Holiday (2006) και το ψυχολογικό θρίλερ The Box (2009). Η Ντίαζ έκανε ένα γκεστ στην ταινία The Green Hornet το 2011 και ακολούθησαν οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις κωμωδίες Bad Teacher (2011) και The Other Woman (2014).

Μετά την συμμετοχή της στην ταινία Annie (2014), η Ντίαζ επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από την υποκριτική.

Η Ντίαζ είναι η συγγραφέας δυο βιβλίων υγείας : The Body Book (2013), ένα μπεστ-σέλλερ σύμφωνα με τους New York Times, και The Longevity Book (2016).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments